Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αίσθηση ο Αττικός με Αδάμ Τσιάνο – Ακολούθησαν ακόμα δύο

Published

on

Ένα πολύ καλό εργαλείο θα έχει στα χέρια του ο Σπύρος Παπακανέλλος, καθώς ο Αττικός συμφώνησε σε όλα με τον Αδάμ Τσιάνο. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός ήρθε ως Κυπελλούχος Πειραιά και με μια γεμάτη χρονιά στην Προοδευτική όπου πραγματοποίησε 30 πολύ καλές εμφανίσεις (1851 λεπτά) ενώ σκόραρε και 10 φορές. Ο ρόλος του ‘δεκαριού’ ταιριάζει απόλυτα στον νεαρό άσο εξαιτίας της άρτιας δημιουργικής του ικανότητας και όπως είναι λογικό θα είναι βασικός στους πράσινους. Επίσης, έχει αγωνιστεί στον Ωρωπό, Αχαρναϊκό, Καλλιθέα και Ελπιδοφόρο.

Μαζί με τον Τσιάνο, επισημοποιήθηκαν οι συμφωνίες των Χρήστου Λουκάκη και Αντώνη Παπαδόπουλου, οι οποίοι υπέγραψαν στα γραφεία του συλλόγου ενώπιον του νέου Προέδρου, Κωνσταντίνου Μωράτη. Ο Λουκάκης είναι 20 ετών, κεντρικός αμυντικός και αγωνιζόταν στο Χαλάνδρι και την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων ενώ ο Παπαδόπουλος διανύει το 18ο έτος της ζωής του και προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Γκυζιακού όπου καθιερώθηκε ως δεξιός και αριστερός εξτρέμ.

Οι τρεις νέες συμφωνίες διαδέχθηκαν τους Στέλιο Κανελλόπουλο και Γιώργο Αργυρόπουλο. Ο πρώτος είναι 33 ετών αμυντικός μέσος και την περσινή χρονιά στέφθηκε πρωταθλητής Β’ Αθηνών με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου ενώ ο 26χρονος τερματοφύλακας ξεκίνησε την χρονιά στον Άγιο Δημήτριο και τελείωσε στην Ελπίδα Αγίων Αναργύρων όπου έδωσε μάχη για την παραμονή.