Connect with us

stoplekto

Αίσθηση με Καραμανίδη η Αθηναΐδα

Published

on

Άλλη μια μεταγραφή ουσίας για την Αθηναΐδα. Το ιστορικό σωματείο της Κυψέλης ολοκλήρωσε μια ακόμα σημαντική μεταγραφή αποδεικνύοντας ότι  είναι αποφασισμένο να κάνει πράξη όλους τους μεταγραφικούς του στόχους. Αυτή τη φορά σειρά είχε ο πολύπειρος και πολυτάλαντος Γιώργος Καραμανίδης που πέρσι αγωνίστηκε με τα χρώματα του Γαλατσίου και διατέλεσε αρχηγός των περσινών πρωταθλητών πετυχαίνοντας μάλιστα και δέκα τέρματα .

Ο αριστεροπόδαρος Γιώργος Καραμανίδης είχε αγωνιστεί και στο παρελθόν με την ομάδα της Αθηναιδας αλλά τώρα συμφώνησε αμέσως με τον γνωστό πλέον παράγοντα του συλλόγου Αλέξανδρο Κινδιλίδη και άφησε τους πρωταθλητές πηγαίνοντας στην ομάδα που του χρόνου αναμένεται να σαρώσει στο πρωτάθλημα καθώς έχουν γίνει τεράστιες μεταγραφικές επιτυχίες.

Η Αθηναΐδα αυτή τη στιγμή παρουσιάζεται ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο καθώς το μεταγραφικό τιμ της ομάδος που αποτελείται από τον Αλέξανδρο Κινδιλίδη, τον στενό του συνεργάτη Σταύρο Δαναλάτο, τον Μάνο Κινδιλίδη το Νίκο Μπαρμπαδήμο και βέβαια τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Πατρικάκη δουλεύει ακατάπαυστα σε συνεργασία με το τεχνικό τιμ που αποτελείται από τον ικανότατο προπονητή κ. Ζαμπουρα και τον συνεργάτη του κ. Κατσαρό, για να δημιουργήσουν μια ομάδα μοντέλο και να αποδείξουν ότι η παρουσία στην κατηγορία είναι μια κακή παρένθεση. Όλοι στην Κυψέλη είναι πλέον πεπεισμένοι ότι η Αθηναΐδα του χρόνου τέτοια εποχή θα είναι πιο ψηλά.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply