Connect with us

stoplekto

Αίσθηση με Γαβαλά η Χαραυγή

Published

on

Σε μια ακόμα εντυπωσιακή μεταγραφή προχώρησε η Χαραυγή, που φέτος θα παρουσιαστεί ισχυρή σε όλες τις γραμμές της. Μετά από έντονες διαπραγματεύσεις, η ομάδα ήρθε σε συμφωνία με τον 22χρονο αριστερό μπακ Χαφ Γιώργο Γαβαλά, που πρόσφατα είχε συμφωνήσει με τον Ιωνικό, αλλά τελικά επέλεξε να έρθει στη Χαραυγή, ομάδα που έχει ξεκινήσει την καριέρα του. Ο παίκτης παρά το νεαρό της ηλικίας του  έχει αρκετή εμπειρία, καθώς έχει αγωνιστεί στη Γ΄ Εθνική, τόσο με τον Ατρόμητο Πειραιά, όσο και με την Προοδευτική. Η διοίκηση της Χαραυγής δεν σταματάει εδώ, καθώς πληροφορίες θέλουν να συζητά ακόμα με έναν νεαρό ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που έχει και εκείνος παραστάσεις από επαγγελματικές Κατηγορίες.

Στο τελευταίο φιλικό η ομάδα του Αντώνη Καλαμάκη ηττήθηκε από τον Αμπελακιακό με 2-1. Οι Χαραυγιώτες προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος με γκολ του αρχηγού Χρήστου Καφαντάρη , ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες επηρεασμένοι από την εξοντωτική προετοιμασία έριξαν την απόδοσή τους και δέχθηκαν δυο γκολ από τους Ραπτόπουλο και Ζώτο.

Επόμενο φιλικό θα δώσει η Χαραυγή την Κυριακή στις 17.00 στο γήπεδο Κορυδαλλού με αντίπαλο τον Ερμή.

  • Στις 31/8 και ώρα 18.00 στο γήπεδο της Χαραυγής θα γίνει η συγκέντρωση του εφηβικού και παιδικού τμήματος του συλλόγου. Θα γίνει γνωριμία παικτών με το προπονητικό τιμ, ενώ θα δοθεί και το αναλυτικό πρόγραμμα προπονήσεων και την επομένη στις 15.00 θα ξεκινήσει η προετοιμασία.