Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αήττητο πρωτάθλημα για το Αιγάλεω και τώρα μπαράζ!

Published

on

Αήττητο και με αισιοδοξία θα πάει το Αιγάλεω στα μπαράζ, καθώς την τελευταία αγωνιστική επικράτησε 2-0 της Αγίας Παρασκευής στο ‘Σταύρος Μαυροθαλασσίτης’. Το ‘City’ σταμάτησε στους 78 βαθμούς (24 νίκες – 6 ισοπαλίες) και δίκαια κατέκτησε το πρωτάθλημα στον πρώτο όμιλο. Πλέον, η προσοχή στρέφεται στα μπαράζ της Γ’ Εθνικής, όπου περιμένουν Άγιος Ιερόθεος, Προοδευτική και Αετός Κορυδαλλού. Από την άλλη πλευρά, η νεανική ‘Santa’ τερμάτισε δέκατη έχοντας 44 πόντους σε μια περίεργη χρονιά, όπου οι στόχοι διαφοροποιήθηκαν στην πορεία.

Η ομάδα του Γιώργου Σουρλή απέδωσε καλό ποδόσφαιρο και έδειξε σε καλή κατάσταση ενόψει των έξι κομβικών αγώνων που ακολουθούν. Μόλις στο 11′ άγγιξε το 1-0 με κεφαλιά του Τζαφεράκου έπειτα από φάουλ του Παπουτσή, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Τελικά, η λύση ήρθε στο 25′ χάρη στον Κοντιζά, ο οποίος έκανε την ατομική ενέργεια και με λίγη δόση τύχης νίκησε τον Βασιλάκη για το 1-0. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και στο 60′ ο Ρούσσος έστειλε, επίσης, την μπάλα στο δοκάρι, όμως τρία λεπτά αργότερα ο Κοκκιναράς βρήκε τον Φουκαρά και ο νεαρός μέσος υπέγραψε το τελικό 2-0 μέσα σε αποθέωση, με τον κόσμο να ζητά στο τέλος μόνο την άνοδο στις Εθνικές κατηγορίες.

Διαιτητές: Αλάμπεης Γ., Φίτσας Β., Καραγεώργος Α.

Αιγάλεω (Γιώργος Σουρλής): Τριανταφύλλου, Παπουτσής, Τζαφεράκος, Μηλιώνης, Κοντιζάς, Παπαθανασίου, Αραμπατζής (54′ Ρούσσος), Φουκαράς (75′ Ταμπάκης), Μεχμέτογλου (67′ Κωνσταντόπουλος), Κοκκιναράς, Σταύρου.

Santa (Βαγγέλης Ιντζέκαρος): Βασιλάκης, Παναγόπουλος (77′ Μπαλατσούρας), Αλευρής, Καραπιπέρης, Τριανταφύλλου, Τσώνης, Τζίτζης, Καφετζάκης, Τσοπανάκος (52′ Σταματέας), Καρβούνης, Ξηντάρας (67′ Φύτρος).

Photo: Sportifico.gr