Connect with us

7ος Όμιλος

“Αέρας” στην Ερέτρια ο Ηλυσιακός και 0-2 τον τοπικό Απόλλωνα

Published

on

Πραγματικός… σίφουνας ήταν ο ανταγωνιστικός Ηλυσιακός στην Ερέτρια επικρατώντας για την 1η αγωνιστική του 7ου ομίλου με 0-2 του τοπικού Απόλλωνα.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Παπασπύρου παρουσιάστηκε ανταγωνιστικό σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ενώ έαν ήταν πιο προσεκτικό στην τελική πάσα το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Οι “κιτρινόμαυροι” απέδωσαν κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο δείχνοντας ότι και φέτος θα είναι ανταγωνιστικοί σαν σύνολο.

Από την άλλη, οι γηπεδούχοι πάλεψαν για ένα ημίχρονο όμως η ανωτερότητα του αντιπάλου στην επανάληψη ήταν εμφανής.

Μόλις στο 2′ το σουτ του Μώρου πέρασε άουτ, ενώ στο 3′ η κεφαλιά του Κρεββατά μετά τη σέντρα του Ρόπα δεν βρήκε στόχο.

Στο 22′ ο Ηλυσιακός απώλεσε μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Τσίτσαρης σούταρε μετά από ωραία ατομική ενέργεια όμως ο Μπασινάς έδιωξε.

Στην επανάληψη ο Ηλυσιακός μπήκε δυνατά και άνοιξε το σκορ στο 61′. Μετά από σέντρα του Μέξη ο Κρεββατάς με πλασέ έκανε το 0-1, πραγματοποιώντας το πρώτο του τέρμα με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Το τέρμα αυτό τόνωσε την αυτοπεποίθηση των φιλοξενούμενων οι οποίοι στο 67′ έκαναν το 0-2 με τον Μάλτσι ο οποίος με σουτ νίκησε τον Μπασινά.

Στη συνέχεια σημειώθηκαν και άλλες φάσεις από τους ”κιτρινόμαυρους” όμως το 0-2 έμεινε μέχρι τέλους.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Δημήτρης Βαλκάνος): Μπασινάς, Μετσανάι, Ρούσσος, Χριστοδουλόπουλος (80′ Σμπιρίλης), Μπαλόζι, Καλοχωρίδης, Μώρος (72′ Τρεγκάι), Βαλκάνος (85′ Σμυρναίος), Ντουλαβέρης, Τόρα Γκερσι, Αμαραντίδης (87′ Κοκκαλάς).

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου):Μιχελής, Μέξης, Παπαδημητρίου, Ντούνης, Μουσταφίδης, Αμανατίδης (51′ λ.τρ. Κατσίβελας), Μπουσινάκης (80′ Σερανι), Τσίτσαρης, Κρεβατάς (87′ Γκέζος), Μάλτι (90+1′ Μπάτσι), Ρόπας.