Connect with us

stoplekto

“Αέρας”η Θύελλα 2-0 τον Πρωτέα

Published

on

Εύκολο απόγευμα για την  Θύελλα Ραφήνας που επικράτησε εκτός έδρας  του Πρωτέα Παλαιάς Φώκαιας με 2-0 και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα στην μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣΑΝΑ.

Η ομάδα του Πέτρου Τσιγκούλη μπήκε από νωρίς αποφασισμένη να πάρει τους τρεις πολύτιμους πόντους που θα την διατηρούσαν στην κορυφή και το κατάφερε παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο. Ο Λ.Παπαδόπουλος (του Δημ.) στο 18’ μετά από μεταβίβαση του Αθανασόπουλου άνοιξε το σκορ και ο Χαρακτίδης δέκα λεπτά αργότερα «καθάρισε» ουσιαστικά το ματς σημειώνοντας το 2-0.  Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι προσπάθησαν,  έχασαν μεγάλη ευκαιρία να μειώσουν στο 88’ από φάουλ του Μαραγκού  όταν ο Κύρκος είπε «όχι» με εξαιρετικά δύσκολη επέμβαση και τελικά δεν τα κατάφεραν με το  2-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα

Διαιτητές ήταν οι  Πανούτσος, Γουργιώτης και Τζαφόλιας Β.

ΠΡΩΤΕΑΣ Π.ΦΩΚΑΙΑΣ: Παπαβασιλείου, Λέκα, Μαρίνος (70′ Μακροδημήτρης), Κούλιμπης, Θάνος, Κατσούλας, Νίνα, Χίκα, Τσαλικίδης (65′ Παπαγωργίου), Μαραγκός, Ζίμπρας (30′ Μωραΐτης).

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Κύρκος, Αράπης, Στάφα, Μανουσάκης, Γεραγωτέλης, Ντόσκας, Χαρακτίδης (60′ Μπαξεβάνης), Ανδρεαδάκης, Αθανασόπουλος (70′ Γεωργιάδης), Βαζέχα (70′ Παπαδόπουλος Λευτέρης του Λαζ.), Παπαδόπουλος Λευτέρης του Δημ.

foto irafina.gr