Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ήφαιστος Περιστερίου-Παλαιό Φάληρο 1-0

Published

on

Ήφαιστος Περιστερίου

Η νέα χρονιά θα βρει τον Ήφαιστο Περιστερίου στην κορυφή του 1ου ομίλου αφού επικράτησε με 1-0 του Παλαιού Φαλήρου σε αγώνα που αφορούσε την 14η αγωνιστική.

Στο 37′ ο Χατζηπαναγιώτης πέτυχε το τέρμα που έκρινε τον αγώνα, με τον Ήφαιστο να πατάει καλύτερα στο γήπεδο στο α’ μέρος.

Στην επανάληψη, το Φάληρο ισορρόπησε και είχε δοκα΄ρι στο 55′ σε κεφαλιά του Ένι Ταχιράι μετά από φάουλ του Μαρούση, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο τερματοφύλακας, Σαϊτης έδιωξε σωτήρια το σουτ του Αχμέτ.

Στο 65′ ο διαιτητής Αλάμπεης απέβαλλε τον προπονητή των φιλοξενούμενων, Γιάννη Γαζή αφού διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε χέρι εντός περιοχής.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ (Θοδωρής Τρανός) Σαϊτης, Γεωργίου, Σφίχτης, Μουρκάκης, Ντάτσι, Βελλιανίτης, Μπότης (60′ Κιτσόπουλος), Κυριακόπουλος, Νησαριώτης (90′ Παναγιωτόπουλος), Χατζηπαναγιωτης (66′ Καλαϊτζής), Χίος (76′ Τσιάνος).

Π. ΦΑΛΗΡΟ (Γιάννης Γαζής) Ηρακλής, Βλάμης (64′ Ρόκο), Κίλιας (46′ Λουμίδης), Κοθράς, Καρδαράς, Αχμέτ, Τρυφωνίτης (80′ Λογοθέτης), Ταχιράι, Γολιδης (46′ Μαρούσης), Ντόνε, Κωνσταντινίδης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply