Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ήφαιστος – Ίκαρος Καλλιθέας 3-2

Published

on

Παίζοντας με πάθος και αποφασιστικότητα ο Ήφαιστος κατέβαλε με 3-2 τον απογοητευτικό Ίκαρο Καλλιθέας .

Ο Νικολιάς άνοιξε το σκορ στο 26’ , για να ισοφαρίσει ο Σταυρόπουλος στο 35’. Λίγο πριν λήξει το ημίχρονο ( 44’) ο Κούβαρης έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του .

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κυκλοφορία της μπάλας αλλά και τον έλεγχο του αγώνα χωρίς όμως να μπορούν να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα .

Οι Νικαιώτες έπαιζαν με αντεπιθέσεις σε μια  από αυτές μάλιστα κατάφεραν να σημειώσουν και τρίτο γκολ πάλι με τον Κούβαρη ( 58’)

Ο Ίκαρος έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία στο 53’ με τον Κολοφώτη Η. το σουτ του οποίου απέκρουσε με υπερένταση ο Σπαχίου για να βρει στη συνέχεια η μπάλα το οριζόντιο δοκάρι και να καταλήξει κόρνε.

Το μόνο που κατάφεραν οι Καλλιθεάτες ήταν να μειώσουν σε 3-2  στο 71΄με τον Κολοφώτη Ι.

Πολύ καλή η διαιτησία του Ανθόπουλου.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Σπαχίου(  85΄λ.τρ. Φλώρος), Χάιδος, Κοψίδας( 46’ Κουτσόπουλος), Βικιώτης, Λοκόσης, Μπόικου, Νικολιάς, Στέφα Κοτ.( 60’λ.τρ. Κτενάς) , Κούβαρης, Τσεσμέλογλου, Ζούγρας .

ΙΚΑΡΟΣ: Γραίος, Παπουτσής, Σκούρτας, Καραουλάνης, Χουχουλής( 46’ Καραδήμος), Αναγνωστάκης( 68’ Μπάρα), Ηλιόπουλος, Κολοφώτης Η., Σταυρόπουλος ( 68’ Κολοφώτης Ι.), Θεοδοσίου , Τρίχας( 46’ Κοντόπουλος )

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply