Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ήττα στο τέλος για την Ηλιούπολη στο Μοσχάτο

Published

on

Ωραίο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο Μοσχάτο όπου η τοπική Ένωση αντιμετώπισε την Ηλιούπολη και επιβλήθηκε 2-1 στο τέλος. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν δύο πολύ όμορφα τέρματα και έδειξαν ότι αρχίζουν να δένουν ως ομάδα κόντρα σε έναν αισθητά βελτιωμένο ‘Ηλιο’. Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα του Μάκη Μπαλαγιάννη ανεβάζει σε κάθε παιχνίδι στροφές και δείχνει συμπαγές στην άμυνα ενώ δημιουργεί αρκετές ευκαιρίες. Ο 46χρονος τεχνικός έμεινε αρκετά ικανοποιημένος και ευελπιστεί σε ακόμη καλύτερη συνέχεια στο φιλικό της Κυριακής στον Γέρακα κόντρα στον Νικηφόρο. Παράλληλα, ευχαριστεί τον κόσμο του ιστορικού συλλόγου που βρέθηκε στο πλευρό της ομάδας και έδειξε να αγκαλιάζει την καινούργια προσπάθεια προς την ‘αναγέννηση’.

Στην διακύμανση του σκορ, οι ‘πράσινοι’ πήραν το προβάδισμα μόλις έληξε το ‘time out’ και συγκεκριμένα στο 33′ από ασυνεννοησία Θάνου-Χουχουλή και σουτ από το ύψος της περιοχής του Στούπη στο ‘Γ’ του Χρανιώτη. Οι ‘κυανέρυθροι’ ισοφάρισαν στο 42′ από ωραία ομαδική προσπάθεια, σέντρα του Ζιαμπάρα και πλασέ του Γεμιστού από κοντά. Το τελικό 2-1 γράφτηκε στο 85′ χάρις το πανέμορφο τέρμα του Τσούκη από τα 40 μέτρα, το οποίο εκτέλεσε τον Γουλή που δεν είχε περιθώρια αντίδρασης.

Ηλιούπολη (Μάκης Μπαλαγιάννης): Μητρογιάννης (30′ Χρανιώτης (ΥΔ), 60′ Γουλής), Θάνος (80′ Μπούρσαλης (ΥΔ)), Ζιαμπάρας (75′ Καραγεώργος), Χουχουλής (46′ Λαπατάς (ΥΔ)), Μεσσίνι, Καρύδης (80′ Πανταζής), Ζουμπουνέλης, Γάγγος (75′ Χάιδος (ΥΔ), Γεμιστός (60′ Ντα Κόστα (ΥΔ)), Παπαχρήστου (70′ Παναγιωτόπουλος (ΥΔ)), Ξηροκώστας (ΥΔ) (46′ Μπουργάνης (ΥΔ)).