Connect with us

stoplekto

Ήρθαν για να μείνουν οι Λέοντες Καμινίων

Published

on

Στην πρώτη τους  παρουσία στη Β’ Κατηγορία, οι Λέοντες Καμινίων κέρδισαν κάτι περισσότερο από την παραμονή τους. Κέρδισαν τον σεβασμό όλων. Κάτι το οποίο δίνει κίνητρο στη διοίκηση του συλλόγου  να βάλει ψηλότερα τον πήχη.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Πρόεδρο του σωματείου Γιάννη Ηλία, μας δήλωσε για την αγωνιστική χρονιά που πέρασε: ” Θέλω να ευχαριστήσω όλους του ποδοσφαιριστές, που πέρασαν αυτή τη χρονιά από την ομάδα,  που κατάφεραν να ανταπεξέλθουν παρά την κρισιμότητα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε. Θέλω να ευχαριστήσω τους άμεσους συνεργάτες μου Γιώργο Τρελλόπουλο και Ηλία Κάστανο, καθώς και τους προπονητές που βοήθησαν αυτή τη χρονιά, Θανάση Κουπκιόλη, Τάκη Στυλιανουδάκη, Στέφανο Λατζούνη, Γιάννη Κυπραίο, Κώστα Κοσμά, Τάσο Φλέγγα και Παναγιώτη Κοζακόπουλο. Επίσης, θέλω να συγχαρώ όλα τα σωματεία που ανήλθαν Κατηγορία, καθώς και όλες τις ομάδες του ομίλου μας που αγωνιστήκαμε. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια  στο φιλικό σωματείο του Ατρόμητου Πειραιά, για την άνοδο στη Γ’ Εθνική, καθώς επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση και στον Πρόεδρο Σπύρο Μητρόπουλο, για την παραχώρηση του γκολκίπερ Τιπέλη τον Γενάρη στο σωματείο μας. Ακόμα μπράβο στα γειτονικά σωματεία Ένωση Καμινίων και  ΑΟ Καραβά, για την άνοδο στη Β’ Πειραιά και την κατάκτηση του Κυπέλλου Πειραιά αντίστοιχα. Τέλος ευχαριστούμε όλη την ΕΠΣ Πειραιά και τις Επιτροπές της, για την άψογη διοργάνωση του πρωταθλήματος”.

Ήδη ο σύλλογος έχει ξεκινήσει το σχεδιασμό του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Μέχρι τις 15 Ιουλίου, η ομάδα θα πραγματοποιεί κάθε Τρίτη(19.15) και Πέμπτη(20.30) προπονήσεις και φιλικά, ενώ παράλληλα θα γίνονται και δωρεάν δοκιμές παικτών, για όλες τις ηλικίες, καθώς επίσης θα ακολουθήσουν ειδικά σεμινάρια διατροφολογίας και εργοφυσιολογίας, για την ενημέρωσή τους(τηλέφωνο επικοινωνίας 6973801075).