Connect with us

4ος Όμιλος

Έχει τον τρόπο ο Ιερόθεος-Αφιέρωσαν τη νίκη στον Μιχαλόπουλο

Published

on

Για ακόμη μια αγωνιστική ο Άγιος Ιερόθεος επιβεβαίωσε ότι έχει κάθε δικαίωμα να ονειρεύεται αφού πήρε ακόμη μια εντός έδρας νίκη αυτή τη φορά κόντρα στην Τριγλία Ραφήνας με 1-0 παραμένοντας με παιχνίδι λιγότερο σε απόσταση πέντε βαθμών από την κορυφή.

Οι ‘νεοφώτιστοι’ παρότι δεν πραγματοποίησαν την εμφάνιση που μας έχουν συνηθίσει κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο που ήταν το δεύτερο συνεχόμενο και να παραμείνουν υψηλά στην κατάταξη και συγκεκριμένα στην 4η θέση.

Από την άλλη, η Τριγλία πάλεψε αρκετά το ματς και έβγαλε θετικά πράγματα στο γήπεδο όμως δεν μπόρεσε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα.

Μόλις στο 2′ η κεφαλιά του Μανδαμαδιώτη έφυγε άουτ, με τον Θανόπουλο στο 8′ να βλέπει το σουτ που επιχείρησε να μην βρίσκει εστία. Στο 13′ έγινε το 1-0, όταν μετά από τρομερή εκτέλεση κόρνερ του Κατσίκια, ο Γούλας πήρε την κεφαλιά και ο Δήμιζας απέκρουσε εντυπωσιακά όμως ο Θανόπουλος που βρέθηκε στην πορεία της μπάλας με προβολή έκανε το 1-0.

Στο 32′ η Τριγλία απείλησε με τον Τσεβά, ενώ στο 34′ ο Κάρδαρης έκανε το σουτ για να διώξει ο Μαντζώρος πάνω στη γραμμή. Στο 36′ ο Κυρίτσης δεν αιφνιδιάστηκε από τη κεφαλιά του Ποτουρίδη, με τον Δήμιζα στο 45′ να αποκρούει το σουτ του Κετσετζόγλου.

Στην επανάληψη, η Τριγλία βελτίωσε την εικόνα της και προσπάθησε να ισοφαρίσει στο 57′ με τον Κυρίτση να λέει ‘όχι’ στο σουτ του Παπασάβα, ενώ στο 78′ ο Νικολόπουλος δεν κατάφερε να χριστεί σκόρερ. Στο 80′ ο Τσάγκαρης πήρε να βάλει το γκολ της χρονιάς, αφου πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του όμως την τελευταία στιγμή ο Καραμέρης σαν απο μηχανής θεός τον ανέκοψε την ώρα που ήταν έτοιμος να σουτάρει.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο Ιερόθεος δεν απειλήθηκε με το 1-0 να μένει μέχρι τέλους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άγιου αφιέρωσε τη νίκη στον ποδοσφαιριστή, Ηλία Μιχαλόπουλο, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες υποβλήθηκε σε επέμβαση. Μάλιστα, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα οι παίκτες που βρίσκονταν στην αποστολή σηκωσαν πανό που ανέφερε ‘Μιχαλό περαστικά και γρήγορα κοντά μας’.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Κυρίτσης, Κατσίκιας, Κάρδαρης, Μπιρμπίλι, Δάρρας, Γούλας, Μανδαμαδιώτης (67′ Πανούσης), Καραμέρης, Κετσετζόγλου (84′ Σούφλας), Γκουτσούλας, Θανόπουλος (92′ Νιζάμης)

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Γιώργος Αρχοντάκης): Δήμιζας, Καμβύσης, Τσάγκαρης, Μακρής, Μαντζώρος, Παπασάβας, Κότσι, Μπιταξής (46′ Καρβουνίδης), Ποτουρίδης (74′ Τζάθας), Καλογιάννης, Τσεβάς (54′ Νικολόπουλος.