Connect with us

4ος Όμιλος

Έφυγαν τα πρώτα 200 διαρκείας στον ΟΦΗ

Published

on

Τα πρώτα 200 εισιτήρια διαρκείας του ΟΦΗ «έφυγαν» για τους κατόχους τους. Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του ΟΦΗ είναι σε εξέλιξη και η κίνηση των ανθρώπων της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ, να «χαμηλώσει» τις τιμές στο 50% σε σχέση με πέρσι, είχε θετική ανταπόκριση, καθώς η κίνηση στα γραφεία της ομάδας στο γήπεδο Θόδωρος Βαρδινογιάννης, είναι αυξημένη. Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει ακόμη ξεκάθαρη εικόνα για την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, οι φίλαθλοι του ΟΦΗ σπεύδουν να προμηθευτούν από τώρα το εισιτήριο διαρκείας τους. Προτεραιότητα έχει δοθεί στους περσινούς κατόχους, για τους οποίους η προθεσμία για να δηλώσουν αν επιθυμούν την περσινή τους θέση, λήγει τη Δευτέρα (7/9).
Αν επιθυμούν να ανανεώσουν, θα πρέπει να προσκομίσουν το παλαιό τους διαρκείας και να διασφαλίσουν την θέση που είχαν την προηγούμενη χρονιά.
Εισιτήρια διαρκείας του ΟΦΗ, μόνο όμως για τη θύρα 1, διατίθενται πλέον και από τα Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης, η οποία και φέτος στηρίζει την προσπάθεια του ΟΦΗ.
Τα εισιτήρια διαρκείας του ΟΦΗ διατίθενται καθημερινά από τα γραφεία του ΟΦΗ στο γήπεδο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης» (ωράριο λειτουργίας: 9 π.μ-3μμ και 5μμ-8μμ καθημερινά και το Σάββατο 9 π.μ.-3 μ.μ. Για πληροφορίες στα γραφεία του ΟΦΗ στο τηλ. 2810-254674.
Υπενθυμίζεται ότι οι νέες τιμές των εισιτηρίων διαρκείας έχουν ως εξής:
Θύρα 1 40 ευρώ
Θύρα 2-3 100 ευρώ
Θύρα 4-5 50 ευρώ
Θύρα 7 150 ευρώ
Θύρα 8 120 ευρώ
Θύρα 9 κάτω διάζωμα 150 ευρώ
Θύρα 9 πάνω διάζωμα 300 ευρώ