Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Έτοιμος για μεγάλα πράγματα ο Άγιαξ Ταύρου με την προσθήκη Κοτίτσα

Published

on

Η είσοδος του Αντώνη Τσάτσου το καλοκαίρι που μας πέρασε στα διοικητικά του Άγιαξ Ταύρου ουσιαστικά δρομολόγησε εξελίξεις μόνο θετικές για το σύλλογο του κέντρου.

Άλλωστε η παρουσία του γνωστού επιχειρηματία σε ποδοσφαιρικές ομάδες έχει συνοδευτεί με επιτυχία και γι αυτό το λόγο, στο σύλλογο τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές έχουν να το λένε για την εξαίρετη παρουσία του γνωστού επιχειρηματία.

Ο κ. Τσάτσος βλέποντας την ομάδα να βρίσκεται στην 2η θέση αποφάσισε να ενισχύσει τις επιλογές του Σήφη Βενάκη δίνοντας περισσότερο βάθος στο έμψυχο δυναμικό. Ως εκ τούτου, ήταν δεδομένο ότι θα πήγαινε σε λύση ιδανική που θα του έδινε τη δυνατότητα να προσδώσει εμπειρία στο χώρο της μεσαίας γραμμής αλλά και εκείνης της αμυντικής.

Γι αυτό το λόγο ,έπειτα από προσωπικές ενέργειες του ίδιου, η ομάδα θα έχει απο εδώ και πέρα στη φαρέτρα της έναν από τους καλύτερους αμυντικούς μέσους που αγωνίζονται τα τελευταία χρόνια στα γήπεδα της Αθήνας. Η αναφοράς μας γίνεται στον Ευθύμη Κοτίτσα που είπε το ‘ναι’ στην πρόταση που δέχτηκε απαντώντας θετικά.

Η παρουσία του, η εμπειρία του και τα χαρακτηριστικά του είναι εκείνα που έπεισαν τον Αντώνη Τσάτσο και τους συνεργάτες του ώστε να προχωρήσουν σε αυτή τη λύση κάνοντας το μεγάλο… μπαμ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Κοτίτσας μέχρι πρότινος αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑΝΑ για λογαριασμό του Κεραυνού Κερατέας αποτελώντας από τους βασικους πυλώνες της ομάδας, ενώ κατά το παρελθόν έχει επιδείξει μια λαμπρή καριέρα στα ελληνικά γήπεδα.

Γνωστός έγινε με το πέρασμα που είχε από τον Ιωνικό, όπου για λογαριασμό της Νικαιώτικης ομάδας έπαιξε Σούπερ Λιγκ αποτελώντας δημιούργημα των ακαδημιών του Ολυμπιακού.

Στους ‘ερυθρολευκους’ μάλιστα είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο ενώ αποτελεί και μέλος της Εθνικής Ελπίδων έχοντας φορέσει το εθνόσημο αρκετές φορές.

Παράλληλα, ο 31χρονος άσος έχει αγωνιστεί σε Φωστήρα, Νικη Βόλου, Ηρακλή Ψαχνων, Καβάλα, Αστέρα Μαγούλας, Λεβαδειακό, Σκόντα Ξάνθη, Ολυμπιακο Βόλου.