Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Έτοιμοι για το Κύπελλο στον Χαραυγιακό

Published

on

Ο Χαραυγιακός ηττήθηκε με 2-0 από τον Άγιο Ιερόθεο για το πρωτάθλημα και οι ”νερατζούρι” καλούνται να ανασυνταχθούν άμεσα γιατί αύριο (17/12) στις 14:30 αντιμετωπίζουν τα Πετράλωνα για τον θεσμό του Κυπέλλου.  Ο τεχνικός του συλλόγου από την Ηλιούπολη, Πέτρος Καπώνης, μίλησε Stoplekto για την χαμένη αναμέτρηση με τον Ιερόθεο, το Κύπελλο αλλά και τον Αβίντογλου.

Χαρακτηριστικά για το παιχνίδι με τον Ιερόθεο δήλωσε: ”Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό για εμάς. Στο δεύτερο μέρος δεχθήκαμε δύο γκολ από ανόητα λάθη και στη συνέχεια πιέσαμε. Κάναμε ευκαιρίες, μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε αλλά πέσαμε πάνω σε έναν φοβερό τερματοφύλακα όπως ο Τσουκαλάς. Χάσαμε ένα παιχνίδι, αλλά συνεχίζουμε τη μάχη για τον τίτλο.”

Για την αναμέτρηση με τα Πετράλωνα ανέφερε: ”Το παιχνίδι με τα Πετράλωνα είναι δυνατό. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μην έχουμε απουσίες και πάμε κανονικά για να πάρουμε το παιχνίδι. Θέλουμε να προχωρήσουμε στο θεσμό γιατί μας ενδιαφέρει και όταν είσαι Χαραυγιακός δεν πας μόνο για το πρωτάθλημα αλλά και το Κύπελλο. Έχεις στόχους.”

Όσο για την αποχώρηση Αβίντογλου υποστήριξε: ”Μίλησα μαζί του και προσπάθησα να τον μεταπείσω. Είμαι 10-12 μέρες στο σύλλογο και δεν μπορούσα να κάνω κάτι παραπάνω. Είχε πάρει την απόφαση του και δεν προσαρμόστηκε στο σύλλογο. Πρόκειται για ένα κύριο και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μαζί του. Εγώ και η ομάδα του ευχόμαστε καλή επιτυχία και συνέχεια στη καριέρα του.”

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply