Connect with us

slideshow

Έρχεται βαριά καμπάνα για Γέστε!

Published

on

Ο Φραν Γέστε, επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αρθροσκόπηση που έκανε εν αγνοία των ανθρώπων του Ολυμπιακού στο Μπιλμπάο και πλέον θα κληθεί να υποστεί, όπως όλα δείχνουν τις συνέπειες των ενεργειών του. Ο 32χρονος Ισπανός κλήθηκε αμέσως από την διοίκηση των Πειραιωτών σε έγγραφη απολογία με όλα τα ενδεχόμενα να είναι από δω και μπρος…ανοιχτά.

 

Επί της ουσίας αυτό σημαίνει ότι υπάρχει η περίπτωση από το να προσπαθήσει η διοίκηση του Ολυμπιακού να λύσει την συνεργασία μαζί του, μέχρι να του γίνει η διακοπή συμβολαίου έως ότου ολοκληρωθεί η αποθεραπεία του ή τέλος να τιμωρηθεί με ένα πολύ βαρύ πρόστιμο. Επίσης “παίζει” και το ενδεχόμενο η διοίκηση να προσπαθήσει να αλλάξει το συμβόλαιο του Γέστε, ώσε να πληρώνεται με το παιχνίδι!

 

Όπως και να έχει οι υπεύθυνοι του Ολυμπιακού, δεν πρόκειται να αφήσουν να…περάσει έτσι η ενέργεια του Γέστε, κυρίως γιατί δεν θέλουν να διαταραχθούν οι ισορροπίες στα αποδυτήρια της ομάδας. Από την άλλη στον Ολυμπιακό, δεν μπορούν να..χωνέψουν ότι ο παίκτης που απέκτησαν για να τους βοηθήσει με την κλάση και την εμπειρία του στους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν θα παίξει έτσι όπως πάνε τα πράγματα ούτε ένα παιχνίδι στην διοργάνωση, καθώς η αποθεραπεία του θα διαρκέσει περίπου ενάμιση μήνα.

 

Ο Γέστε έχει υπογράψει μονοετές συμβόλαιο με τους “ερυθρόλευκους” έναντι 700 χιλιάδων ευρώ, με την εφορία που είναι περίπου 300 χιλιάδες ευρώ να “βαραίνει” την Πειραϊκή ΠΑΕ.

 

Σήμεραο Γέστε βρέθηκε στην πρωϊνή προπόνηση στο Ρέντη και προσπάθησε να δικαιολογηθεί για τις ενέργειές του τόσο στο ιατρικό τιμ όσο και στον Βαλβέρδε. Κατά μια πληροφορία, σημαντικό ρόλο στην τελική ετυμηγορία της διοίκησης για τον Γέστε θα “παίξει” η εισήγηση που θα κάνει για το συγκεκριμένο θέμα ο προπονητής του Ολυμπιακού.

 

Κατά μια ανεπιβεβαίωτη πληροφορία, ο Γέστε έλεγε χθες στα μέλη του ιατρικού τιμ του Ολυμπιακού, ότι ήθελε να τους ειδοποιήσει από την Ισπανία γι την πρόθεσή του να κάνει αρθροσκόπηση, αλλά δεν τους έβρισκε στο τηλέφωνο!

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply