Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Έριξε βόμβα με Σκαφτούρο ο Χαραυγιακός

Published

on

Στόχουw υψηλούς και ομάδα ισχυρή σε όλες τις θέσεις προκειμένου να πετύχει αυτό που δεν κατάφερε τα τελευταία δυο χρόνια δημιουργεί ο πρόεδρος του Χαραυγιακού, Μανώλης Φύτρος. Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου μετά από συντονισμένες ενέργειες κατάφερε να αποσπάσει θετική απάντηση από έναν ικανότατο επιθετικό που τα τελευταία χρόνια αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του αθηναϊκού και πειραϊκού ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα, στο σύλλογο της Ηλιούπολης θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής ο ικανότατος κυνηγός, Παναγιώτης Σκαφτούρος. Το νέο απόκτημα των ‘νερατζούρι’ με θητεία σε Μοσχάτο, Παλαιό Φάληρο, Εθνικό Πειραιά, Ηλιούπολη,  Αγιο Δημήτριο και Ιωνικό έδωσε τα χέρια με τον διοικητικό ηγέτη του ιστορικού συλλόγου, υποστηρίζοντας λίγο μετά τη συμφωνία ότι θα κάνει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου η ομάδα να πετύχει το στόχους της που έχουν να κάνουν με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Για όσους δεν τον γνωρίζουν, αν και θα είναι λίγοι, ο Παναγιώτης Σκαφτούρος μπορεί να αγωνιστεί στην αιχμή του δόρατος με κύρια χαρακτηριστικά του την καλή επαφή με τη μπάλα, την έφεση στο σκοράρισμα κυρίως στο εναέριο παιχνίδι, αλλά και ηγετική του παρουσία στον αγωνιστικό χώρο.

Την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στο Παλαιό Φάληρο, ενώ, πριν από μερικά χρόνια κατέκτησε το πρωτάθλημα Δ’ Εθνικής με τη φανέλα του Ιωνικού. Παράλληλα, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με τα χρώματα του συλλόγου από τη Νίκαια και ο ίδιος επιθυμεί να κάνει το… come back και να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο.