Connect with us

stoplekto

Έπεσε ξύλο στο Πανιώνιος- Οδηγήτρια

Πρόκριση για Πανιώνιο Κερατσινίου.

Published

on

Τρία γκολ και ξύλο στη νίκη του Πανιώνιου Κερατσινίου με 2-1 επί της Οδηγήτριας.

Στο 87′ ο διαιτητής Ορφανός απέβαλε με απευθείας κόκκινη τον Εγκιάν του Πανιωνίου γιατί χτύπησε αντίπαλο εκτός φάσης. Στο 89′ αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Τάνκα της Οδηγήτριας επειδή κινήθηκε απειλητικά και χτύπησε τον πρώτο βοηθό Φουρναράκη, που ακύρωσε γκολ του ως οφσάιντ. Μετά τη λήξη του αγώνα, όπως γράφει ο διαιτητής στο φύλλο αγώνος, ο Τάνκα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με γυρισμένη ανάποδα την φανέλα του, για να μην φανεί ο αριθμός του και, επιτέθηκε ξανά στον Φουρναράκη. Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Για τον Πανιώνιο σκόραραν οι Σκλαβούνος(46′) και Νερομυλιώτης( 78′). Η Οδηγήτρια είχε ισοφαρίσει στο 61′ με τον Δημόπουλο.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΕΡ.: Νάζος, Παρασκευόπουλος, Ιωαννίδης, Μπέκας(80′ λ.τρ. Εγκιάν), Πατρίδας, Σαλονικίδης(56′ Καραγιάννης), Σκλαβούνος, Μπουλούσης, Νικολαϊδης, Νικολάκ(75 λ.Τρ. Νερομυλιώτης), Κουδουνάκος.

ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ: Γαβράς, Μαστρογιάννης, Καλλιακούδας, Κύριας, Τάνκα, Μιχαλολιάκος, Καμαράδος, Πλάκας, Μουστάκας(51′ Στυλιανός), Δημόπουλος, Μπιρακάκης(71′ Τομπουλίδης).

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply