Connect with us

stoplekto

Έπεσε μαχόμενο στα πέναλτι το Κερατσίνι

Published

on

Για ακόμα μία χρονιά το Κερατσίνι, προδόθηκε απο τη Ρώσικη ρουλέτα των Πέναλτι, χάνοντας στις Σέρρες απο την Ελπίδα Σκούταρη με 3-0 (κ.α 0-0 και παράταση 1-1). Πραγματικά κρίμα για τους Ροσονέρι που ήταν καλύτεροι, αλλά δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν σε γκολ την ανωτερότητα τους.

Το Κερατσίνι ξεκίνησε με τον Μπότο κάτω απο τα δοκάρια,ενώ απο δεξιά προς αριστερά, είχαμε τους Σφυρογιαννάκη,Μπατή,Βαττή, Κουρκούτη.

Στη μεσαία γραμμή βρέθηκαν οι Διάκος και Γκιάτης, με τον Τουρνά μπροστά τους,με Κιάφα-Ψυχογιό ,δεξιά και αριστερά αντίστοιχα και μοναδικό προωθημένο το Νταουτάι.

Το ματς είχε ένα ιδιαίτερα γρήγορο ρυθμό με το Κερατσίνι να έχει στόχο να βγεί σε γρήγορες αντεπιθέσεις, δίνοντας χώρο στην Ελπίδα.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για περίπτωση οφσάιντ ,όταν στο 15 ο Γκόγκας βγήκε στην αντεπίθεση, αλλά ο βοηθός υ

Στο 19ο λεπτό του αγώνα ,οι “Ροσονέρι” απείλησαν με το Νταουτάι που δεν έπιασε καλά τη σέντρα του Κιάφα απο τα αριστερά, με αποτέλεσμα ο Νικολούδης να μπλοκάρει τη μπάλα.

Στο 28, ο Οουζούνογλου δημιούργησε την πρώτη φάση των γηπεδούχων στο 8, αλλά το σουτ που έκανε πέρασε άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα το Κερατσίνι απέκτησε πλεονέκυτημα ,μιας και σε μάι αντεπίθεση, ο Ψυχογιός βγήκε φάτσα με τον κίπερ Νικολούδη, ο οποίος τον ανέτρεψε με αποτέλεσμα ο διαιτητής Κοτσάνης εκ Δράμας,να τον αποβάλλει.

Στο 33, ο Τουρνάς έπιασε κεφαλιά αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Καστανιώτη,που είχε πάρει θέση κάτω απο τα δοκάρια αντικαθιστώντας τον Γκόγκα,σε μία αναγκαστική αλλαγή.

Το Κερατσίνι απείλησε, εκ νέου, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με το σουτ του Ψυχογιού να διώχνει δύσκολα ο Καστανιώτης.

Στην επανάληψη το …σκάκι μεταξύ των δύο ομάδων συνεχίστηκε με ….. έπαθλο το χώρο του κέντρου.

Οσο πέρναγε ή ώρα ,το Κερατσίνι γινόταν όλο και πιο επιθετικό με τον κο Σπάθα να βάζει μέσα και τους Φούντα, αντί του Κιάφα, στο 58 και τον Μαναριώτη αντί του Διάκου, στο 82.

Στο 74 , ο Φούντας απείλησε με κοντινή κεφαλιά από σέντρα του Ψυχογιού απο δεξιά, όπως και το σουτ του Γκιάτη στο 77, που έδιωξε ο Καστανιώτης ενστικτωδώς.

Ο κίπερ της Ελπίδας, που αγωνιζόταν τραυματίας κράτησε την ομάδα του όρθιοα και στο 87, όταν σε διπλό χρόνμο απέκτρουσε το σουτ του Νταουτάι.

Το ματς πήγε παράταση και στο 107, ο Ζαχαριάς με σούτ απο αριστερά και μέσα άνοιξε το σκορ.

Με το Κερατσίνι να “απαντάει” στο 111, όταν ο Μπατής απο κοντά, ύστερα απο κόρνερ του Κουρκούτη έκανε το 1-1 με το ματς να πηγαίνει στα πέναλτι.

Εκεί ο Καστανιώτης απέκρουσε τα πέναλτι των Ψυχογιού-Φούντα και Νταουτάι με το Σκούταη να ευστοχεί σε τρία απο τα τέσσερα πέναλτι, το πρώτο του Πασχαλούδη απέκρουσε ο Μπότος και να περνάει στον τελικό,κερδίζοντας παράλληλα, το εισιτήριο για την Γ Εθνική.

 

Ελπίδα Σκούταρη: (Ηλ. Εγγονίδης): Νικολούδης, Κωφοκώτσιος, Πασχαλούδης, Δίγγας, Κουτζαβασίλης, Μουσικάκης, Ουζούνογλου, Γεωργιάδης(98′ Ζαχαριάς), Γκόγκας (31′ Καστανιώτης), Αγγελακάς, Σιδηρόπουλος(70′ Κεχαγιάς)

 

Α.Π.Ο. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ(Β. Σπάθας): Μπότος, Σφυρογιαννάκης(107′ Μάλλης), Νταουτάι, Μπατής, Βαττής, Διάκος(82′ Μαναριώτης), Ψυχογιός, Γκιάτης, Κιάφα (58′ Φούντας), Τουρνάς, Κουρκούτη