Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Έξοχος ο Ερμής έκανε το «μπαμ» 1-0 τον Ιωνικό εκτός Παραιτήθηκε ο Μ. Χατζηαλέξης

Published

on

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο ρωμαλέος Ερμής που επικράτησε του απογοητευτικού Ιωνικού με 1-0. Μόνο έκπληξη δεν αποτέλεσε η επιτυχία της Κορυδαλλιώτικης ομάδας για όσους ήταν στο γήπεδο . Κι αν κάποιος αδικείται από το σκορ αυτός είναι ο Ερμής που έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να διευρύνει τη νίκη του . Η ομάδα του Βασίλη Σταύρου έπαιξε ψυχωμένα και με έξυπνη τακτική κρατώντας μακριά από τα καρέ της τους Νικαιώτες που ήταν φλύαροι , αγχωμένοι και ανοργάνωτοι. Μόνο με μακρινά σουτ που δεν βρήκαν ποτέ στόχο προσπαθούσαν να παραβιάσουν την αντίπαλη εστία .Είναι χαρακτηριστικό ότι ο νεαρός γκολκίπερ Ασημέλης δεν έκανε ούτε μια απόκρουση , αφού σε καμία περίπτωση δεν ήλθε σε επαφή από σουτ με την μπάλα. Οι παίκτες του Ερμή παίζοντας έξυπνα και με γρήγορες αντεπιθέσεις έφεραν σε δύσκολη θέση την άμυνα του Ιωνικού. Στο 39’ σε διαδοχικά σουτ των Λεβέντη και Μαυράκη ο Κουρεπίνης με διπλή απόκρουση ο Κουρεπίνης κράτησε ανέπαφη την εστία του Στο 45’ όμως οι φιλοξενούμενοι βρήκαν στόχο . Το λάθος του Κουρούμα εκμεταλλεύτηκε ο Σάμιος που προχώρησε και με πλασέ πέτυχε το γκολ που έκρινε τη συνάντηση. Στην επανάληψη ο Ιωνικός είχε την άκαρπη υπεροχή , αλλά ο Ερμής ήταν αυτός που έχασε τις μεγάλες ευκαιρίες. Στο 72’ το σουτ του Σάμιου απέκρουσε με υπερένταση ο Κουρεππίνης ενώ στο 89’ μόνος του προχώρησε ο Χαβατζογιάννης αλλά πλάσαρε άουτ. Άψογος ο διαιτητής Μπαλαχούτης.

ΙΩΝΙΚΟΣ :Κουρεπίνης, Χριστόπουλος, Δημακάκος, Πλάκας, Κορνέζος( 69’ Πατσατζόγλου),Κουρούμα( 46’ Παντελίδης), Κωτσερίδης, Σικαλιάς, Ζαγοριανός( 46’ Σάμαρης) Νικολέτος, Τζουμάκης( 22’ λ.τρ. Καλτσάς).

ΕΡΜΗΣ: Ασημέλης, Σιδηρόπουλος, Μανωλιάς, Λαζάκης, Γιάκας, Σταθινάκης, Τζανιδάκης( 72’ λ.τρ. Αυγέρης) , Μαυρομάτης , Σάμιος( 81’ Ρέτσι), Λεβέντης( 87’ Χαβατζαγιάννης), Μαυράκης .

 

  • Παραιτήθηκε ο Χατζηαλέξης Μετά τη λήξη του αγώνα αγανακτισμένοι οπαδοί του Ιωνικού αποδοκίμασαν τους παίκτες της ομάδας τους καθώς και τον προπονητή Μαργαρίτη Χατζηαλέξη . Ο τελευταίος φεύγοντας από το γήπεδο ανακοίνωσε την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου. « Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση » τόνισε φανερά απογοητευμένος…