Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Έξαλλοι στον Ήφαιστο με τον Μανώλη Φύτρο!

Published

on

Σοβαρές καταγγελίες από ανθρώπους του Ηφαίστου στην ιστοσελίδα μας μετά τη λήξη του αγώνα με τον Χαραυγιακό στην Ηλιούπολη. Σύμφωνα με τους Περιστεριώτες, ο Μανώλης Φύτρος κατευθύνθηκε με άγριες διαθέσεις προς τον φιλοξενούμενο πάγκο έχοντας ισχυρή συνοδεία.

Καταγγέλλουν ότι ο πρόεδρος των «νερατζούρι» μπήκε παράνομα στον αγωνιστικό χώρο από μια πλαϊνή πόρτα, χτύπησε τον προπονητή Θοδωρή Τρανό και «τραμπούκισε» τους νεαρούς αθλητές των φιλοξενουμένων όντας έξαλλος από την καταστροφική ισοπαλία της ομάδας του. Μάλιστα, σύμφωνα με την «ερυθρόλευκη» αποστολή φώναζε: «Ήρθατε εδώ για να μου κόψετε τον πρωταθλητισμό με τα πιτσιρίκια, παίζατε ψυχωμένα».

Παρ’ όλα αυτά, στο φύλλο αγώνος δεν σημειώθηκε κάτι για το γεγονός, καθώς οι διαιτητές Στάμος, Μητρόπουλος και Νικολάου είχαν κατεβεί στα αποδυτήρια, ενώ έπειτα από εντολή του Θοδωρή Τρανού, οι παίκτες του Ηφαίστου είχαν παραμείνει στον αγωνιστικό χώρο για να κοπάσει ο γενικότερος εκνευρισμός των γηπεδούχων. Αυτή είναι μια συχνή «τακτική» του νεαρού τεχνικού, ώστε να αποφύγει τυχόν συγκρούσεις στα αποδυτήρια έπειτα από έναν αγώνα γεμάτο εντάσεις.