Connect with us

stoplekto

Έξαλλοι με τη διαιτησία στην ΑΕ Νεάπολη

Published

on

Οργή και αγανάκτηση επικρατεί στην ΑΕ Νεάπολη για τη διαιτησία του Μαρινάκη στον αγώνα με τους Νέους Δραπετσώνας . Στον σύλλογο είναι αποφασισμένοι να φτάσουν στα άκρα.

Χαρακτηριστικά ο Γενικός Γραμματέας Ανδρέας Καλλιγέρης έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Η φαρσοκωμωδία στα γήπεδα του Πειραιά συνεχίστηκε  την Κυριακή στη Δραπετσώνας από τον διαιτητή Μαρινάκη  που έκανε ότι ήταν δυνατόν για να χάσουμε από τους Νέους Δραπετσώνας . Που το 1-2 υπέρ της ομάδας στο 78’ έγινε 3-2 σε βάρος μας με τα μαγικά του . Ένα πεντακάθαρο φάουλ  υπέρ μας το μεταμόρφωσε   αντίθετα  με αποτέλεσμα να έλθει η ισοφάριση . Κι αφού είδε στη συνέχει  ότι δεν μπορούσαν οι  αντίπαλοι μας να πάρουν τη νίκη  κανόνισε μόνος του . Και τους έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι και κόκκινη κάρτα κατά της ομάδας μας με αποτέλεσμα να χάσουμε το παιχνίδι. Η απόλυτη ξεφτίλα .Τι άλλο έπρεπε  να κάνει ο άνθρωπος;  »

Και ο κ. Καλλιγέρης κατέληξε:

«Δεν πάει άλλο  με αυτή την κατάσταση . Σκεπτόμαστε σοβαρά να  αποχωρήσουμε  από το πρωτάθλημα .Με αυτόν τον τρόπο διώχνετε τις καθαρές ομάδες .  Πείτε μας ποιες ομάδες δεν θέλετε και ανακοινώστε το  να το ξέρουμε . Μπράβο στους παίκτες μας που είναι ήρωες κάθε Κυριακή και στον προπονητή μας  που έδειξαν , ποια ήταν η καλύτερη ομάδα και κόντρα σε όλα έπαιξαν αυτόν τον αγώνα . Όλοι  είδαν και κατάλαβαν. Ως εδώ αυτή η κοροϊδία .»