Connect with us

stoplekto

Έξαλλα πανηγύρια για την πρόκριση στο Κερατσίνι

Published

on

Πανηγύρισαν έξαλλα στο Κερατσίνι την μεγάλη πρόκριση μέσα στην Καλαμάτα . Αμέσως μετά τη λήξη οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ πήγαν προς την πλευρά που βρισκόταν οι 100 περίπου φίλαθλοι της ομάδας και όλοι γιόρτασαν  τη σπουδαία αυτή επιτυχία .

Στο επίκεντρο  ο σκόρερ Σίμος Φούντας η χρυσή αλλαγή του Βασίλη Σπάθα που μπήκε σαν αλλαγή στο παιχνίδι και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του .

Ο ίδιος δήλωσε «Νιώθουμε όλοι μας πολύ ευτυχισμένοι για την σπουδαία πρόκριση! Περιμέναμε αρκετό καιρό το συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού θέλαμε να διαπιστώσουμε μέχρι ποιό σημείο φτάνουν οι δυνατότητές μας. Το σίγουρο, πάντως είναι ότι αυτή η ομάδα απέδειξε ότι διαθέτει μέταλλο. Είμαστε όλοι μία οικογένεια κι αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στον αγωνιστικό χώρο»

Από την πλευρά του ο πρωτεργάτης της επιτυχίας Βασίλης Σπάθας δήλωσε:

« Παίξαμε έξυπνα και καταφέραμε να κρατήσουμε μακριά από την περιοχή μας  τους αντιπάλους. Και την κατάλληλη στιγμή κτυπήσαμε. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας για την συμπαράσταση τους. Συνεχίζουμε κι ότι βγει  »

Το βράδυ  κατά την επιστροφή στο γήπεδο « Π. Σαλπέας » οι ποδοσφαιριστές γνώρισαν την αποθέωση από φιλάθλους αλλά και από ποδοσφαιριστές της ακαδημίας που περίμεναν εκεί .