Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ένωση Α.Α. Ρέντη- Ατρόμητος Πειραιά 1-5

Published

on

Επιστροφή στις επιτυχίες για τον Ατρόμητο Πειραιά που κατέβαλε πιο δύσκολα από ό,τι δείχνει το τελικό 5-1 την ηρωική Ένωση Απόλλωνα Ακράτητου Ρέντη στο γειτονικό ντέρμπι. Η Ένωση από το 25’ αγωνιζόταν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Φιλόπουλου με δεύτερη κίτρινη, παρόλα αυτά αν και με αριθμητικό μειονέκτημα έβαλε δύσκολα στην ομάδα του Αντώνη Καλαμάκη.

Οι Καμινιώτες προηγήθηκαν με τον Αγγελάκη στο 37’. Η Ένωση απάντησε άμεσα με  τον Ίντρι(40’), αλλά ο Ατρόμητος πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 43’ με τον Δανασή.

Στην επανάληψη οι Ρεντιώτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία για το 2-2 στο 75’, όταν κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Ίντρι, αλλά ο γκοκίπερ Σαπάτης που ανέλαβε την εκτέλεση αστόχησε στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Αντίθετα οι «κυανόλευκοι» λίγο αργότερα στο 79’ κέρδισαν εκείνοι πέναλτι, με τον Μητρόπουλο που το κέρδισε να το εκτελεί και να «καθαρίζει» ουσιαστικά την υπόθεση νίκη. Οι Καμινιώτες πέτυχαν ακόμα δύο γκολ με τους Κοντάκο(82’) και Λουβή(87’).

Με λάθη η διαιτησία του Ορφανού. Η Ένωση Ρέντη θεωρεί την αποβολή του Φιλόπουλου στο 25’ υπερβολική.

ΕΝΩΣΗ: Σαπάτης, Παπαδόπουλος, Βάκουλης, Παπαθανασίου, Καμαράδος, Κουτούζος, Φιλόπουλος, Τοπίκογλου(71’ Καραφάνταλος), Ίντρι, Θηραίος(50’ Χειμώνας), Κουιμτσίδης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Καλδέλης, Τζωρτζάτος(61’ Πάλλης, 70’ λ.τρ. Σάββας), Γαβαλάς, Παλάτσιος, Αγγελάκης, Ταμπάκης, Μπαλτσάκης, Μπινιχάκης(46’ Μαραγκός), Δανασής, Μητρόπουλος(85΄Λουβής), Κοντάκος.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply