Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ένωση Α.Α. Ρέντη – ΑΕ Μοσχάτου 0-4

Published

on

Με χαρακτηριστική άνεση η πρωτοπόρος ΑΕ Μοσχάτου επικράτησε με 0-4 της Ένωσης Α.Α. Ρέντη και περιμένει την προσεχή Κυριακή τον Αετό Κορυδαλλού στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής .

Το σκορ άνοιξε στο 17’ ο Σουλάι με καρφωτή κεφαλιά μετά από κόρνερ του Μπαμίχα , αφού η μπάλα βρήκε πρώτα το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 25’ μετά από ωραία ενέργεια ο Δρυμούσης  έπιασε σέντρα και ο Σαπαλίδης με κοντινό πλασέ «  ζευγάρωσε »τα τέρματα της ομάδας του .

Ο Δρυμούσης στο 48’ πέτυχε το τρίτο τέρμα της ομάδας  με πλασέ μετά από σέντρα του Μπαμίχα.

Στο 52’ οι Ρεντιώτες είχαν την ευκαιρία να μειώσουν όταν κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Κυριακίδη . Το εκτέλεσε ο Μιρντίτα , απέκρουσε ο Παπαδόπουλος , η μπάλα επέστρεψε στον παίκτη της Ένωσης που έπιασε νέο σουτ , αλλά και πάλι ο γκολκίπερ της ΑΕΜ Μοσχάτου ενήργησε σωτήρια  . Όμως η φάση δεν είχε τελειώσει . Αυτή τη φορά ο Κουϊμτσίδης , έπιασε γυριστό και δυνατό σουτ , αλλά για τρίτη φορά ο Παπαδόπουλος ήταν εκεί. Με υπέροχη εκτίναξη κράτησε ανέπαφη την εστία του , καταχειροκροτούμενος.

Στο 58’  ο Σαπαλίδης « σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι .

Το σκορ έκλεισε στο 83’ ο Κάλφας με ψηλοκρεμαστό σουτ.

Καλή η διαιτησία του Ποτόγλου.

ΕΝΩΣΗ Α.Α. ΡΕΝΤΗ: Σαπάτης, Παπαδόπουλος( 53 Μπόγρης), Βάκουλης, Παπαθανασάκης, Καμαράδος,Κουϊμτσίδης, Πάλλης ( 74’ Ζεφτερίδης) Κουτούζος, Μιρντίτα, Τοπίκογλου( 83’ Παπαγρηγορίου) , Φιλόπουλος .

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ:Παπαδόπουλος, Σφυρογιαννάλης, Σκορδίλης ( 55’ Φόνσος), Σουλάι, Καραπιπέρης, Κυριακίδης, Φιαμέγκος( 46’ Κάραβος), Κοτσερίδης, Σαπαλίδης, Μπαμίχα( 55’ Κάλαφας), Δρυμούσης( 68’ Μπόλης)

foto – sportactive