Connect with us

stoplekto

Ένωση Α.Α. Ρέντη- ΑΕ Αίγινας 1-0

Published

on

Μετά τον αποκλεισμό- σοκ στο Κύπελλο Πειραιά, η  Ένωση Απόλλωνα Ακράτητου Ρέντη έδειξε σημάδια ανάκαμψης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, λυγίζοντας ωστόσο δύσκολα τη φιλότιμη ΑΕ Αίγινας με 1-0.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας στο περισσότερο διάστημα του αγώνα, χωρίς όμως να μπορούν να δημιουργήσουν εύκολα ευκαιρίες.  Οι νησιώτες απείλησαν πρώτοι  με μακρινό σουτ του Λορέντζου στο 15’. Τελικά Οι Ρεντιώτες κατράφεραν να πετύχουν το μοναδικό γκολ που έκρινε τη συνάντηση με κοντινό πλασέ του Χαράλαμπου Κεσανίδη, που εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική πάσα του Κουτούζου. Δυο εκτελέσεις φάουλ των Γκουτσούλια(34′- η μπάλα έφυγε λίγο άουτ) και Πασβαντόπουλου(39′- μπλόκαρε ο Σαπάτης) ήταν η αντίδραση του Αιγινίτικου συλλόγου μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.

Ο ρυθμός στην επανάληψη έπεσε αισθητά, χωρίς ουσιαστικές ευκαιρίες και οι φιλοξενούμενοι παρόλο που στα τελευταία λεπτά προσπάθησαν για την ισοφάριση τελικά δεν τα κατάφεραν.

Ρεσιτάλ διαιτησίας από το διαιτητή Ποτόγλου.

ΕΝΩΣΗ ΡΕΝΤΗ: Σαπάτης, Κολοφώτης Η., Κεσανίδης, Κουιμτσίδης, Παπαθανασάκης(53’ Παπαδόπουλος), Καψαλόποδας(91’ Θηραίος), Φιλόπουλος, Κουτούζος(84’ Βάκουλης), Καμαράδος, Κολοφώτης Ι., Τοπίκογλου(65’ Ζεφτερίδης).

ΑΕ ΑΙΓΙΝΑΣ: Μπακόμητρος, Μαργαρώνης, Μενταλιάς(84’ Κλέλλης), Αγγελάκης, Γκάρης, Γκιόκα, Λορέντζος(59’ Μπάζια), Πασβαντόπουλος, Γκουτσούλιας, Λαδάς, Χρυσοχόος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply