Connect with us

stoplekto

Ένα μήνα εκτός γηπέδων ο Σωκράτης Πτερνέας

Published

on

Μετά και από την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Πειραιά, ο Σωκράτης Πτερνέας θα απέχει για ένα μήνα από κάθε δραστηριότητα που σχετίζεται για το ποδόσφαιρο, λόγω επανειλημμένων δημοσιεύσεων με δυσφημιστικό συκοφαντικό περιεχόμενο & δυσμενείς κρίσεις στον αθλητικό τύπο και σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Την παρακάτω ανάρτηση έκανε στο facebook ο Πρόεδρος της Χαραυγής, έπειτα την ανακοίνωση της απόφασης:

“Τιμωρήθηκα ένα μήνα έκπτωσης λόγω δυσμενών κρίσεων για την διαιτησία του κ. Πουλόπουλου με τον ΑΟ Καραβά. Απόλυτα σεβαστή και δίκαιη η κρίση της πειθαρχικής της ΕΠΣΠ και όπως κάθε απόφαση της δικαιοσύνης εφαρμόσιμη. Καθήκοντα προέδρου και υπογραφές θα εκτελεί αντί εμού στο επιβληθέν διάστημα ο αξιόλογος κύριος Νίκος Παπανικολάου, Αντιπρόεδρος του συλλόγου”.

 

Αναλυτικά η απόφαση της  Π.Ε. της ΕΠΣ Πειραιά, όπως ανακοινώθηκε.

H Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του κ. Σωκράτη Πτερνέα, προέδρου του σωματείου Α.Ε. ΧΑΡΑΥΓΗ/ΑΣΤΕΡΑΣ, καθώς επίσης την έγγραφη απολογία του αναφορικά με επανειλημμένες δημοσιεύσεις με δυσφημιστικό συκοφαντικό περιεχόμενο & δυσμενείς κρίσεις στον αθλητικό τύπο και σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης στις 1-2-3-4/10 2017, επιβάλλει στον κ. Σ. Πτερνέα πρόεδρο του σωματείου Α.Ε. ΧΑΡΑΥΓΗΣ/ΑΣΤΕΡΑ απαγόρευση συμμετοχής σε κάθε δραστηριότητα που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για ένα (1) μήνα, χρηματική ποινή 100 ευρώ και επιπρόσθετα καλείται να ανακαλέσει τις δυσμενείς κρίσεις σε όργανα, αξιωματούχους της Ε.Π.Σ. Πειραιά εντός 7 ημερών (άρθρα 5 παρ. 2 στ του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο, άρθρο 24 παρ. 1.2.3. του Κώδικα Δεοντολογίας ΕΠΟ).

Η Πειθαρχική Επιτροπή δεν επιβάλλει ποινή στο σωματείο ΑΕ ΧΑΡΑΥΓΗ ΑΣΤΕΡΑΣ.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply