Connect with us

stoplekto

Ένατη μεταγραφή για τον Αργοναύτη

Published

on

Μια ακόμα μεταγραφή για τον Αργοναύτη .   Στην ομάδα θα αγωνίζεται ο 19χρονος ακραίος μπακ- χαφ Γιώργος Καλλιπολίτης που ήταν ελεύθερος και δοκιμαζόταν τον τελευταίο καιρό με την ομάδα, όπου άφησε πολύ καλές  εντυπώσεις.

Από τον σύλλογο εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση :

 «Ο Δ.Ο. Αργοναύτης Πειραιώς, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του, με τον ταλαντούχο 19χρονο ποδοσφαιριστή, Γιώργο Καλλιπολίτη. Είναι ο ένατος κατά σειρά ποδοσφαιριστής που αποκτά η ομάδα μας, κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδος, και σίγουρο είναι ότι θα προχωρήσουμε στην απόκτηση τουλάχιστον ακόμα έξι με επτά ποδοσφαιριστών. »

Για τα σχέδια της ομάδας, ο  προπονητής Στέφανος Μεϊμάρογλου( φωτό)  δήλωσε:

«Είμαστε σε διαδικασία αναζήτησης τουλάχιστον έξι με επτά ποδοσφαιριστών ακόμα, καθώς, αρκετοί παίκτες μας, έχουν τέτοιες επαγγελματικές υποχρεώσεις, που η παρουσία τους στις προπονήσεις δεν είναι εφικτή, οπότε ο Σύλλογος μας, θα κοιτάξει να θωρακίσει όσο καλύτερα μπορεί το ρόστερ του. Αναζητούμε έναν γκολκίπερ, έναν κεντρικό αμυντικό, δύο χάφ, και δύο μεσοεπιθετικούς. Πιστεύω ότι μέχρι να ξεκινήσουν οι επίσημες αγωνιστικές μας υποχρεώσεις θα είμαστε καθόλα έτοιμοι.»