Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

‘Έμπλεξε’ το Ηράκλειο

Published

on

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟ αναφέρει ότι αποβάλλει από το πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ το Ηράκλειο μετά την ενέργεια του καθηγητή αθλητικού δικαίου και Προέδρου του Ινστιτούτου Διεθνούς και Ελληνικού Αθλητικού δικαίου, Ανδρέα Μαλάτου, να καταθέσει, ως μέλος του σωματείου των βορείων προαστίων, προσφυγή εις βάρος της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της ΕΠΟ στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, ζητώντας προσωρινή διαταγή για τον διορισμό προσωρινής διοίκησης στην ΕΠΟ. Πάντως στις τάξεις του Ηρακλειου δεν ανησυχουν με την ανακοινωση να αναφερει το εξης

•Σε εφαρμογή του άρθρου 15, παράγραφοι β., γ., και δ. του καταστατικού της Ε.Π.Ο. αποβάλλεται από την δύναμη της Ομοσπονδίας το σωματείο «Ηράκλειο Αθλητική Ένωση» που εδρεύει στο Ηράκλειο Αττικής.
Το εν λόγω σωματείο χρησιμοποιήθηκε σε προσφυγή κατά της Ομοσπονδίας στην τακτική δικαιοσύνη, κατά παράβαση καταστατικών διατάξεων της ΕΠΟ.
Η απόφαση της ΠΔΕ θα ανακληθεί σε επόμενη συνεδρίαση, εφόσον το σωματείο διαγράψει από το μητρώο του ως αύριο 02.12.2016 και ώρα 14.00 το μέλος του που προχώρησε στην παραπάνω ενέργεια.
Η απόφαση θα κοινοποιηθεί σήμερα στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών για περεταίρω ενέργειες.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply