Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Έλειψε το γκολ από «Αγίους» και Αθηναϊκό

Published

on

Μόνο το γκολ έλειψε από τους Αγίους Αναργύρους και τον Αθηναϊκό που αναμετρήθηκαν στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής. Μπορεί οι δυο ομάδες να είχαν αρκετές ευκαιρίες, όμως καμιά δεν ευτύχησε να σκοράρει και να πάρει το πολύτιμο τρίποντο για τη σωτηρία. Στη βαθμολογία του δευτέρου ομίλου, η Ένωση διατηρήθηκε όγδοη με 28 βαθμούς (όπως η Αγία Παρασκευή), ενώ οι «Λόρδοι» έπεσαν στη 13η θέση έχοντας 24 πόντους, στο +3 από τον ΑΟ Περιστερίου.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο 6’ από τον Λάλα που έκανε κακό πλασέ σε σημαντικό τετ α τετ με τον Λιάπα. Τρία λεπτά αργότερα σημειώθηκε η φάση της αγωνιστικής. Ο Αρχοντάκης απομάκρυνε εξ’ επαφής το σουτ του Ραβάνη, η μπάλα έφτασε εκτός περιοχής στον Κορδογιάννη, ο οποίος ανάγκασε τον πορτιέρε της Ένωσης σε νέα δύσκολη επέμβαση και στην επαναφορά απέκρουσε νέα προσπάθεια του νεαρού Ραβάνη στη μικρή περιοχή! Το τελευταίο καλό σουτ του ημιχρόνου άνηκε στον Οικονόμου, όμως ο Λιάπας έδιωξε σε κόρνερ στο 42’.

Επιστρέφοντας από τα αποδυτήρια, ο Λιάπας διατήρησε το «μηδέν» στο 53’ σε προσπάθεια του Χατζή, με τον τελευταίο να απειλεί ξανά στο 60′ σουτάροντας δυνατά. Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ και στο 86’, όμως η κεφαλιά του Νταϊφώτη πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 90’ ο Μποσνιάκου είδε τον Αρχοντάκη να μπλοκάρει σταθερά την μπάλα, ενώ στο… καπάκι ο Κίλιας έβαλε την προβολή σε σέντρα του Μπαστάνη, αλλά ο Λιάπας έπεσε και πρόλαβε το αυτογκόλ. Τελικό σκορ 0-0.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κοσικίδης Σ., Νικολαδός Σ., Δεληθοδωρής Κ.

Γ.Σ.Α.Α. (Ισίδωρος Σταυριανός): Αρχοντάκης, Ντόντης, Γρατσίας (56’ Βυζανιάρης), Μηλιώνης, Νταϊφώτης, Κρητικός, Πλεξίδας (82’ Κοκότης), Οικονόμου, Χατζής, Λάλα (66’ Μπαστάνης), Κραψίτης.

ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Κώστας Τσαβαλιάς): Λιάπας, Μαραγκός (58’ Χατζής), Κορδογιάννης, Κίλιας, Πλάκα, Μοροσάνου, Ζαχαρόπουλος, Ζαφειράτος (46’ λ.τρ. Κρασώνης), Ραβάνης (46’ Μποσνιάκου), Ασλανίδης, Κιούτακ.