Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Έκπληξη στο Ρουφ 0-1 ο ΓΣ Αργυρούπολης

Published

on

Έκπληξη σημειώθηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΑ στο γήπεδο Ρουφ. Εκεί ο φιλοξενούμενος Γ.Σ. Αργυρούπολης νίκησε την γηπεδουχο “Αούστρια’ με σκορ 1-0. Το γκολ για την ομάδα του Δημήτρη Αγγελή σημειώθηκε στο 8′. Από αμυντικό λάθος του Τριανταφυλλίδη και προσπάθεια του Κοκκινέλη η μπάλα έφθασε στον Μένταυλο ο οποίος έπιασε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή. Η μπάλα κόντραρε σε δύο πόδια άλλαξε πορεία και ξεγέλασε τον γκολκίπερ Μωραϊτη καταλήγοντας στα δίχτυα της εστίας του. Το Ρουφ που ανέβηκε επιθετικά με την είσοδο του Ντα Κόστα είχε την υπεροχή όμως η ομάδα της Αργυρούπολης ήταν κίνδυνος-θάνατος στις αντεπιθέσεις. Στο 77′ ο Ζουμπουρλής βρέθηκε σε θέση βολής αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ στο πλασέ που επιχείρησε ενώ στο 87′ ο γκολκίπερ Λεβέντης πραγματοποίησε σωτήρια απόκρουση σε κοντινό σουτ του Ρίζου. Από το Ρουφ διακρίθηκαν οι Ρίζος, Γαλάνης, Καραμπάς, Τομπουλίδης και από τον Γ.Σ. Αργυρούπολης οι Κοκκινέλης(κορυφαίος του αγώνα), Υφαντής, Πάλογλου, Μένταυλος. Άριστο το διαιτητικό τρίο Γκάμαρης, Νικολαδός, Πασπάτης.

ΡΟΥΦ:Μωραϊτης, Καραμπάς, Καραβίδας, Γιάνκολο, Τριανταφυλλίδης, Τομπουλίδης, Φωτόπουλος(70 Γκάτζιος), Χατζημιχάλης(46′ Ντα Κόστα), Ρίζος, Ματίας Ντα Σίλβα(65′ Σαχινίδης), Γαλάνης.

Γ. Σ. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ:Δ. Μ. Λεβέντης, Χιώνης, Ν. Παπαντωνάκης, Ε. Παπαντωνάκης, Πάλογλου, Ντούβλης, Δ. Ι. Λεβέντης, Υφαντής, Μένταυλος(82′ Γιαννακούλας), Κοκκινέλης(86′ Μπουσουλόπουλος), Στεφανιδάκης(60′ Ζουμπουρλής).

Γράφει ο Φώτης Κατσούφης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply