Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Έκπληξη με Γκιρτζίκη στην γιορτή των βετεράνων Πειραιά

Published

on

Με πολύ όμορφο τρόπο οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Πειραιά αποχαιρέτησαν την χρονιά στον  ειδυλλιακό και δροσερό χώρο στην περιοχή του  Προφήτη Ηλία στην Αγία Βαρβάρα .

Διασκέδασαν με τον καλύτερο τρόπο όπως συνηθίζουν άλλωστε, δείχνοντας ιδιαίτερη προτίμηση στα ψητά και όλα τα σχετικά εδέσματα που ετοίμασε η κοσμική ταβέρνα « Λευτέρης» η οποία εδώ και χρόνια αποτελεί και  στέκι των παλαιμάχων .

Το κλου της βραδιάς ήταν η επίσκεψη του προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας  Γιώργου Γκιρτζίκη στα τραπέζια των βετεράνων μετά από πρόταση του Αντιπροέδρου της ΕΠΣ Πειραιά Κώστα Χολέβα..

Παρεμπιπτόντως να πούμε ότι λίγα μέτρα πιο πέρα και στην ίδια ταβέρνα  η διοίκηση της  ΕΠΟ παρέθετε συνεστίαση στις φίλα προσκείμενες Ποδοσφαιρικές Ενώσεις . Όπως μας είπε ο πρόεδρος της ΕΠΣΔΑ Μιχάλης  Τζανόπουλος το παρών έδωσαν 30 Ενώσεις ενώ 5 ακόμα έδωσαν την συμπαράσταση τους τηλεφωνικά.

Ο κ. Γκιρτζίκης έτυχε θερμής υποδοχής από τους βετεράνους του Πειραιά και είχε ιδιαίτερη συνομιλία σε πολύ εγκάρδιο ύφος  με τον πρόεδρο Κανέλλο Τσίρμπα, τον αντιπρόεδρο Σταύρο Μπάκα , αλλά και με άλλα στελέχη του Πειραϊκού ποδοσφαίρου.

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά παραβρέθηκαν ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΠ Κώστας Χολέβας, οι πρώην σύμβουλοι Χρήστος  Μπουλές , Μιχάλης Μουσελής , το νυν  μέλος της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΠΣΠ Νίκος Παρασκευάκος και το πρώην Κώστας Κωστάκης, ο παρατηρητής αγώνων Γιώργος Μαλούχος , το στέλεχος του Συνδέσμου Διαιτητών Πειραιά Νίκος Δροσινός που ορίζει τους διαιτητές στους αγώνες των παλαιμάχων , ο βετεράνος  διαιτητής Λουκάς Ζάχαρης ,ο δημοσιογράφος Τάκης Παϊπέτης καθώς και ο χορηγός ιδιοκτήτης των αρτοποιείων « Ήπειρος» Αντώνης Τσάτσος που πρόσφερε γευστικότατες τούρτες παγωτά στο κλείσιμο της γιορτής .

Όλοι ευχήθηκαν μεταξύ τους « καλό καλοκαίρι » και επιστροφή στις επάλξεις και πάλι τον Σεπτέμβρη….