Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Έκοψε την πίτα του το Γαλάτσι

Published

on

Με κάθε επισημότητα και παρουσία πλήθους κόσμου ο Π.Α.Σ. ΓΑΛΑΤΣΙ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίττα του, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Γαλατσίου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Δερεδίνης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κωνσταντίνα Σπηλιοπούλου, Θανάσης Μπούρας, Κώστας Μπάστας, Γιάννης Οικονόμου, Άρης Παπαδοκωστόπουλος, ο Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ.Α. Άγγελος Νικόπουλος, οι εκπρόσωποι του Αθλητικού Οργανισμού Νίκος Παπαδόπουλος και Γιώργος Πισίνας και αρκετοί εκπρόσωποι των Αθλητικών και Πολιτιστικών Συλλόγων της περιοχής.

Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος του συλλόγου Περικλής Καψής, έκανε ένα μικρό απολογισμό της δράσης του συλλόγου και τόνισε ιδιαίτερα την σοβαρή και επιμελημένη δουλειά, που γίνεται στην Ποδοσφαιρική Ακαδημία της ομάδος.

Ο σύλλογος βράβευσε τον Δήμαρχο Γαλατσίου Γιώργο Μαρκόπουλο, τους παλαίμαχους διεθνείς ποδοσφαιριστές Γιάννη Δοντά και Τάκη Καραγκιοζόπουλο, τον Πρόεδρο της Αθηναϊδας Μανώλη Πατρικάκη, τους χορηγούς του συλλόγου Ανδρέα και Λευτέρη Πιτταρά του Ιατρικού Κέντρου MEDITON, τον φανατικό φίλαθλο του συλλόγου Θανάση Παπαχριστόπουλο, τον νεαρό ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Αντωνόπουλο, που πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό, τους αριστούχους μαθητές Θωμά Αζακά, Αντώνη Κιτσαντά, Γιώργο Αντωνόπουλο, Στέφανο Τσώλο, Γιώργο Βεϊογλάνη, Χριστόδουλο Κομιώτη καθώς και τις ομάδες του συλλόγου με τους προπονητές τους, που σημείωσαν διακρίσεις την προηγούμενη χρονιά.

Η αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου ήταν κατάλληλα στολισμένη για την περίσταση, με μπαλόνια, αφίσες, laser, ενώ στην οθόνη έπαιζαν εικόνες από τις δραστηριότητες και τους αγώνες του συλλόγου.

Η εκδήλωση έκλεισε με την κοπή της πίττας από τον Πρόεδρο του συλλόγου και τον Δήμαρχο Γαλατσίου, ενώ το φλουρί έπεσε στην κυρία Ελένη Γιαννικοπούλου.

Την εκδήλωση κάλυψαν οι δημοσιογράφοι Δημήτρης Τσότρας (ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ) και Νίκος Μπαλάφας (g-magazine)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply