Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Έκοψε την πίτα του σε πρότυπα Ευρωπαϊκά ο ΠΑΟ Ρουφ

Published

on

Πραγματοποιήθηκε μέσα σε εορταστικό και αισιόδοξο κλίμα η κοπή ης πίτας στον ΠΑΟ Ρουφ που αφορούσε τις ακαδημίες και την α’ ομάδα.

Το ‘event’ ήταν εξαιρετικό σε σημείο να θυμίσει γιορτή που διοργανώνουν ευρωπαϊκοί σύλλογοι.

Την αρχή το λόγο πήρε ο υπεύθυνος ακαδημιών, Αντώνης Κουσουρίδης ο οποίος τόνισε:

Καλησπέρα σας όλου σας.Σας ευχαριστώ για την τιμή που μας κάνετε και δίνεται το παρών. Είναι σημαντικό εφόδιο για ένα παιδι ο αθλητισμός Καλή χρονιά σε όλους με επιτυχίες στην ομάδα και κουράγιο σε εμάς. Να πετύχουν τους στόχους που βάζουν τα παιδιά και στους γονείς να έχουν υγεία και αντοχές. Σκοπός αποτελεί ένα μεγάλο μέρος της ανδρικής ομάδας να απαρτίζεται από παίκτες της ακαδημίας μας. Αυτο θα κάνει ευτυχισμένο τον άνθρωπο που ηγείται της προσπάθειας, τον Θοδωρή Κουνάδη.

Ευχαριστώ τους καλεσμένους, Πιταρα Θεοδωρο, επικουρο καθηγητή Ιατρικής Σχολής. Αιμοδοσιας Αραιτεαιου.

Παπαδάκη Ανδρέα, πρώην Αντιδήμαρχο

Ευστρατίου Στέλιου Εκπρόσωπο ΕΠΣΑ

Καβουλάκου, συγγραφέα του βιβλίο της ομαδας και εκ των ιδρυτών του συλλόγου

κο. Στεργιου, ψυχή των παλαιμάχων και ιστορία του Ρουφ,

κο. Ταραχόπουλο Χρήστο, υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος

κο. Καραθανάση, πρώην πρόεδρο διαιτητών ΕΠΣ Αθηνών

Σε αυτό το σημείο και πριν ξεκινήσουν οι βραβεύσεις θα ήθελα να καλέσω στο βήμα τον αντιπρόεδρο, κο. Κρητικός Δημήτρης.

Με τη σειρά του , ο κο. Κρητικός υποστήριξε:

Ευημερία για τους αθλητές και για όλους τους γονείς. Είμαι χαρούμενος που βλέπω αυτή την εικόνα, που δηλαδή βλέπω εσάς. Είμαι διπλά ευχαριστημένος γιατί η προσπάθεια όλων μας στο σύλλογο φέρνει αποτελέσματα. Σας ευχαριστούμε

Το Ρουφ ήταν, είναι και θα είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα με ιστορία. Εγώ και ο φίλος, Θοδωρής Κουνάδης, θα είμαστε δίπλα σας και να υποστηρίζουμε τις ακαδημίες μας ώστε να γίνουν πρότυπο για όλη την Αθήνα.

Τιμήθηκε η οικογένεια Γιαννακόπουλου

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι βραβεύσεις με την ιστορική ομάδα να τιμάει τον κο. Δημήτρη Γιαννακόπουλο (Αποτελεί άλλωστε κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου αφού αποτελεί κα. Καλαντέλη Βάσω ως εκπρόσωπος του παρέλαβε την τιμητική πλακέτα.

Μάλιστα η κυρια Βάσω Καλαντέρη δήλωσε:

Θα μεταφέρω ένα μήνυμα από τον κο. Γιαννακόπουλο. Η βράβευση αποτελεί μεγάλη τιμή αφού από την περιοχή ξεκίνησε η αθλητική και επιχειρηματική διαδρομή της οικογένειας μου αφού και το γήπεδο έχει πάρει το όνομα του παπού μου. Η οικογένεια μας θα είναι πάντα δίπλα σας.

Τιμήθηκε ο κο. Ξεπαπαδάκης Γρηγοριος (την πλακέτα την πήρε ο αδερφός του Γιώρογς) (Ένας άνθρωπος που γεννήθηκε στο Βοτανικό, του οποίου η φήμη έχει ξεπεράσει τα σύνορα της Ελλάδας. Χειρούργος Μαστού και πρόεδρος Μαστολογικής Εταιρείας-Η δράση του είναι εθελοντική).

Κο Πατουλης: Καλησπερα σας. Θα έλεγα ότι είναι μεγάλη χαρά και συγχρόνως έχω μεγάλη συγκίνηση γιατί βρίσκονται σε αυτά τα πολυπληθή συνάθροιση παιδιών που βρισκεται η καρδιά τους στο Ρουφ και επειδή μέχρι την ολοκλήρωση της ιατρικής μου εκπαίδευσης η ψυχή μου ήταν εδώ και επειδή βλέπω τα παιδιά να βρίσκονται στον ΠΑΟ Ρουφ, θέλω να συγχαρώ όλους τους παράγοντες, το πρόεδρο και το Δ.Σ. Για το έργο που επιτελούν. Οταν μιλούμε για αθλητισμό και αξίες που σχετίζονται με το ευ αγωνίζεσθαι, οφείλεται στους ανθρώπους που προσφέρουν τα αθλητικά ιδεώδη στα παιδιά μας.

Στη συνέχεια η εταιρεία Koskinidis τιμήθηκε που αποτελεί το μεγάλο χορηγό του συλλόγου αλλά και ο Ευάγγελος Ξυδέας.

Προβλήθηκε παράλληλα βίντεο στο οποίο υπήρξε αφιέρωμα στην ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Δ’ Εθνική, ενώ  το λόγο πήρε και ο πρόεδρος της ομάδας Θοδωρής Κουνάδης ο οποίος με δηλώσεις του τόνισε

Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας. Είναι τιμή που βλέπω παλιούς και νέους φίλους και μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε ώστε να πετύχουμε τους στοχους μας”.

Μεταξύ άλλων το λόγο πήρε ο Καβουλακος  ο οποίος δήλωσε:

Ποτε δεν πίστεψα ότι θα δω αυτο το θαύμα, δηλαδή ο ΠΑΟ Ρουφ να συμμετέχει στη Γ’ Εθνικη. Είμαι χαρούμενος που βρισκομαι εδώ και εύχομαι να ζήση και το άλλο θαύμα, δηλαδή να δω το σύλλογο να παίζει και στη Β’ Εθνική.

Στον επίλογο της γιορτής το λόγο πήρε ο αρχηγός της ομάδας, Θανάσης Τριανταφύλλου ο οποιος δήλωσε

Καλή χρονια να έχουμε όλοι. Υγεια σε όλο το κόσμο, να γεμίζει το γήπεδο με παιδάκια. Κάνει μια νέα προσπάθεια η ομάδα φέτος. Είναι δύσκολη. Την Κυριακή δίνουμε ένα δύσκολο ματς και θα δώσουμε τα πάντα και στο τέλος θα δικαιωθούμε.