Connect with us

8ος Όμιλος

Έκοψε την πίτα του ο Ηρόδοτος

Published

on

Σε μία ζεστή ατμόσφαιρα που χαρακτηρίζει τις εκδηλώσεις και δραστηριότητες του ΠΑΣΑ Ηρόδοτου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26/01 η εκδήλωση για την κοπή πίτας του ποδοσφαιρικού τμήματος στην μουσική ταβέρνα “Αραμπάς” στον Άγιο Ιωάννη στον Καρτερό.
Παρόντες οι ποδοσφαιριστές της πρώτης ομαδας, των Νέων του Ηροδότου, το τεχνικό επιτελείο, σύσσωμο το ΔΣ και πολλοί φίλοι της ομάδας μας που πάντα δίνουν ένα βροντερό παρόν.
Τυχερός της βραδιάς ήταν ο Υποδιευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης κ. Μανώλης Θεοδοσούλης, καθώς κέρδισε το φλουρί της πίτας. Μια πολυ ιδιαίτερη συγκινητική στιγμή ήταν όταν τιμήθηκε ο γιος του αείμνηστου Μανώλη Κωνσταντινίδη, ο κ. Γιάννης Κωνσταντινίδης για την τοποθέτηση φυσικού γρασιδιού στο γήπεδο μας.
Επίσης, με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Δήμαρχος Ηρακλείου, κ. Βασίλης Λαμπρινός, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, κ. Κωνσταντίνος Βαρδαβάς, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Γρηγόριος Πασπάτης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, κ. Νίκος Τζώρτζογλου, ο Βουλευτής του Σύριζα, κ. Σωκράτης Βαρδάκης, ο Πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάξιμος Σενετάκης, ο Υποδιευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, κ. Μανώλης Θεοδοσούλης, ο καθηγητής καρδιολογίας, κ. Γεώργιος Κοχιαδάκης, η κ. Αθηνά Σπανάκη-Κοχιαδάκη και ο κ. Γεώργιος Παπαμαστοράκης.

Ευχόμαστε σε όλο τον αθλητικό κόσμο του Ηρακλείου και της Νέα Αλικαρνασσού καλή χρονιά με υγεία!!