Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Έκλεψε τις εντυπώσεις ο Πυρένης!

Published

on

Μισή ώρα πριν την έναρξη του Τελικού της Νέας Σμύρνης οι παίκτες του Αιγάλεω βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για την καθιερωμένη προθέρμανση. Οι κυανόλευκοι κατευθύνθηκαν προς την δεξιά εστία και προπονήθηκαν απέναντι από τον πάγκο του Χαραυγιακού. Εκεί συνέβη ένα περίεργο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον τεχνικό του ”Σίτι”, Άγγελο Πυρένη, ο οποίος παρακολούθησε την ομάδα του από τον αντίπαλο πάγκο όπως φαίνεται από την φωτογραφία.

Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι προσπάθησε να προκαλέσει τους ”νερατζούρι” και να τους μπερδέψει. Άλλος θα πίστευε ότι ο νεαρός προπονητής μπέρδεψε τους πάγκους και τα χρώματα ή ότι το κάνει για γούρι. Στην πραγματικότητα, ο κ. Πυρένης απλά θέλησε να παρακολουθήσει το συγκρότημα του από εκείνο το σημείο γιατί ο άλλος ήταν μακριά από την εστία όπου βρισκόντουσαν οι κυανόλευκοι.

Πάντως, η κίνηση αυτή μπέρδεψε τους ποδοσφαιριστές του Χαραυγιακού αφού απορούσαν μεταξύ τους ενώ είναι εμφανής η αμηχανία (π.χ. ο Ντότσικας) βλέποντας πλάι τους τον αντίπαλο προπονητή. Επίσης, ο αρχηγός των ”νερατζούρι”, Νίκος Μπιρμπιλής πήρε τα παπούτσια του από τον συγκεκριμένο πάγκο αφού νόμιζε ότι έκανε λάθος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply