Connect with us

slideshow

Έκλεισε στην Γαλατάσαραϊ ο Ριέρα!

Published

on

Ο Άλμπερτ Ριέρα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Γαλατά με τον Ολυμπιακό να βάζει στα ταμεία του περισσότερα από 4,5 εκατ. ευρώ και τον Ισπανό μέσο να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 3,5 εκατ. ευρώ.

 

Μετά την πώληση του Ριέρα οι “ερυθρόλευκοι” θα κινηθούν για επιθετικό αλλά δεν έχουν δικαίωμα να τον αντικαταστήσουν στην Ευρώπη, καθώς έχουν δώσει ήδη την λίστα με τα 25 ονόματα για την φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

 

Η εξέλιξη των διαπραγματεύσεων

Οι φήμες για το έντονο ενδιαφέρον της Γαλατάσαραϊ για τον Άλμπερτ Ριέρα επιβεβαιώθηκαν. Την Παρασκευή στην Αθήνα βρέθηκαν δύο άνθρωποι της τουρκικής ομάδας και συναντήθηκαν με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, εκφράζοντας την πρόθεση τους για την απόκτηση του Ισπανού μέσου.

 

Από την πλευρά τους οι “ερυθρόλευκοι” προσπάθησαν να πάρουν όσα περισσότερα χρήματα μπορούν καθώς η διορία για μετεγγραφές στην Ελλάδα έχει εκπνεύσει, σε αντίθεση με την Τουρκία που υπάρχει το περιθώριο μέχρι την Δευτέρα. Την ίδια ώρα δημοσιεύματα από την γειτονική χώρα ανέφεραν πως το θέμα κολλούσε στην επιθυμία του Ερνέστο Βαλβέρδε να μην πουληθεί ο συμπατριώτης του, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο.

 

Μάλιστα, το απόγευμα της Παρασκευής η Γαλατάσαραϊ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ανακοίνωσε πως βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Ριέρα, μία κίνηση που θεωρήθηκε από πολλούς ως προάγγελος της μετεγγραφής του Ισπανού μέσου στην τουρκική ομάδα.

 

Το βράδυ της Παρασκευής ο Ριέρα βρέθηκε στα γραφεία των Πειραιωτών και εξέφρασε την θέληση του να μετακομίσει στην Κωνσταντινούπολη βάζοντας ουσιαστικά το κερασάκι στην τούρτα της αποχώρησης του.

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply