Connect with us

4ος Όμιλος

Έκλεισε Λιτση το Κερατσινι

Published

on

Στην απόκτηση του Γιάννη Λίτση προχώρησε το Κερατσίνι ενισχύοντας το δυναμικό του. Πρόκειται για 30χρονο αμυντικό μέσο που πέρυσι πανηγύρισε τίτλο με τα χρώματα του Αιγάλεω. Παράλληλα ο ικανότατος άσος έχει περάσει από  Πεύκη, Εθνικό Πειραιά, Βύζαντα Μεγάρων, Αίαντα Σαλαμίνας, Παναχαϊκή, Ένωση Ερμιονίδας, Απόλλωνα Σμύρνης, Χανιά.

Αναλυτικά, το κειμενο:

Ο ΑΠΟ Κερατσίνι ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Λίτση .

Ο Γεννημένος στις 30-5-1987 , αθλητής, αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ και διαθέτει σπουδαία εμπειρία και από επίπεδο Football League, αλλά και της Γ Εθνικής. Εχει αγωνιστεί σε Πεύκη, Εθνικό Πειραιά, Βύζαντα Μεγάρων, Αίαντα Σαλαμίνας, Παναχαϊκή, Ένωση Ερμιονίδας, Απόλλωνα Σμύρνης, Χανιά και Αιγάλεω.

Στις πρώτες του δηλώσεις στο Rossoneri tv τόνισε χαρακτηριστικά:

«Χαίρομαι που είμαι εδώ. Μου δίνεται η δυνατότητα, μετά από δύο χρόνια που είχα κάποιους τραυματισμούς , να δείξω πράγματα και να κάνω ένα νέο ξεκίνημα ,έτσι το βλέπω και να βοηθήσω την ομάδα.»

Οσο για το τι μπορούμε να περιμένουμε από ένα έμπειρο παίκτη, όπως εκείνος: «Το κλίμα είναι πολύ καλό, τα παιδιά τα ξέρω , είναι καλοί παίκτες. Πιστεύω θα πάμε καλά ..Υγεία να υπάρχει και όλα τα άλλα θα έρθουν.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply