Connect with us

4ος Όμιλος

Έκλεισε Καραδήμο ο Ιωνικός

Published

on

Ήταν δεδομένο ότι στον Ιωνικό χρειάζονταν ένα ισχυρό σοκ, μετά την ήττα στο Κορυδαλλό, προκειμένου η ομάδα να πετύχει το στόχο της που ασφαλώς και είναι ικανή, και αυτός δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Ο κόσμος του συλλόγου, που στα δύσκολα έχει σταθεί στο πλάι της ομάδας, περίμενε με ανυπομονησία τις εξελίξεις με τη διοίκηση να δίνει το λόγο της ότι θα κινηθεί για την πρόσληψη ενός ικανότατου προπονητή που θα διέθετε την απαιτούμενη προσωπικότητα και  γνώσεις για να οδηγήσει το… καράβι στον τελικό προορισμό του.

Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν αφού οι ιθύνοντες του ιστορικού σωματείου προχώρησαν σε μια λύση που χαρακτηρίζεται απόλυτα εύστοχη βάση της κατάστασης που επικρατεί στο σύλλογο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες το πρόσωπο που θα κοουτσάρει τους παίκτες του Νικαιώτικου σωματείου δεν είναι άλλος από τον Λουκά Καραδήμο.

Πρόκειται για ένα νέο αλλά ταυτόχρονα ικανό προπονητή αφού εργάστηκε με τεράστια επιτυχία σαν τεχνικός στην ομάδα της Καλλιθέας.

Στις 5 Οκτωβρίου ο Καραδήμος ενσωματώθηκε στο τεχνικό επιτελείο του Ατρόμητου αποτελώντας τον βοηθό του Γιώργου Κορακάκη.

Πλέον, ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ και του Ατρόμητου καλείται να επαναφέρει τον Ιωνικό στο δρόμο των επιτυχιών και να διατηρήσει το σύλλογο στην κορυφή μέχρι τέλους.