Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Έγινε η ‘πρώτη’ στη Σάντα

Published

on

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η πρώτη προπόνηση της Αγίας Παρασκευής, στο δημοτικό γήπεδο Αγ. Παρασκευής, υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή της santa του κ. Λευτέρη Αλεξάκη καθώς και των συνεργατών του ( γυμναστής  κ. Τσαγκαράτος Παναγιώτης και γυμναστής τερματοφυλάκων  κ. Βαμβακούσης  Κώστας.).

Το παρών έδωσαν όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα καθώς επίσης όλοι οι ποδοσφαιριστές που έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους από τη προηγούμενη περίοδο και φυσικά η διοίκηση του συλλόγου.
Πριν την έναρξη της προπόνησης ο γενικός αρχηγός της ομάδας κ. Μάριος Τζώρτζης καλώς όρισε τους ποδοσφαιριστές και αφού παρουσίασε τον προπονητή και τους συνεργάτες του, έδωσε το λόγο στον κ. Αλεξάκη ο οποίος και έκανε μια μικρή ομιλία στην ομάδα και στη συνέχεια ξεκίνησε η πρώτη προπόνηση για τη περίοδο 2015-2016, η οποία όπως είναι λογικό ήταν επικεντρωμένη στην φυσική κατάσταση και πραγματοποιήθηκε σε ευδιάθετο κλίμα.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι από τους ποδοσφαιριστές που έδωσαν το παρών πέντε προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου.

Η προετοιμασία θα πραγματοποιηθεί σε όλο της το στάδιο στο δημοτικό γήπεδο Αγ. Παρασκευής , ενώ έχουν οριστεί και ορισμένα φιλικά προετοιμασίας με το πρώτο να έχει οριστεί για την Τετάρτη 19/8 με  τη Νέα Ιωνία εντός έδρας.
Αναλυτικά τα υπόλοιπα φιλικά παρακάτω:

Παρασκευή 14/8 με ΑΟΤ Αλίμου (εντος)

Σάββατο 22/8 με Ειρήνη Πετρούπολης (εντός)
Τετάρτη 26/8 με ΑΕ Περάματος (εντός)
Σάββατο 29/8 με Κύπρο Κορυδαλλού (εντός)
Κυριακή 30/8 με Ήφαιστο Περιστερίου (εκτός)
Τετάρτη 2/9 με Πετράλωνα (εντός)
Σάββατο 5/9 με Καισαριανή (εντός)
Κυριακή 6/9 με Άρη Πετρούπολης (εκτός)
Τετάρτη 9/9 με Φωστήρα Ηλιούπολης (εκτός)
Σάββατο 12/9 με Αγίους Αναργύρους (εντός)

Τις υπόλοιπες μέρες θα υπάρξουν φωτορεπορταζ από τη προετοιμασία της ομάδας μας καθώς και ορισμένα βίντεο.