Connect with us

Uncategorized

Έγινε η δίκη ΑΕΚ-Ψωμιάδη..

Published

on

Παρά τις προσπάθειες των δικηγόρων του Μάκη Ψωμιάδη για να αναβληθεί η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που έχει καταθέσει η ΑΕΚ, αυτή έγινε, με την υπόθεση να προχωράει.

 

Μπορεί να πέρασε από… χίλια κύματα αλλά τελικά έγινε την Τετάρτη η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που έχει καταθέσει η ΠΑΕ ΑΕΚ κατά του Μάκη Ψωμιάδη. Παρά την απεργία των δικηγόρων, ο νομικός εκπρόσωπος της “Ένωσης”, Χάρης Οικονομόπουλος κατάφερε να εξασφαλίσει ειδική άδεια από τον δικηγορικό σύλλογο και παρά τις αντιρρήσεις της πλεύρας Ψωμιάδη, η θέση της ΑΕΚ υπερίσχυσε.

 

Ακόμη κι έτσι όμως οι νομικοί εκπρόσωποι του Μάκη Ψωμιάδη βρήκαν και πάλι τον τρόπο να βάλουν… φρένο στην διαδικασία και απευθύνθηκαν στον δικηγορικό σύλλογο καταθέτοντας αίτημα το οποίο θα ακυρώνει τη σχετική άδεια που έχει δοθεί στους δικηγόρους της ΑΕΚ.

 

Ούτε αυτό το αίτημα έγινε δεκτό και η εκδίκαση ξεκίνησε κανονικά. Εκεί ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Ανδρέας Δημητρέλος, κατά την ομιλία του στους δικαστές, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είναι κρίσιμο για την ΑΕΚ να τελεσιδικήσει η υπόθεση γιατί είναι πλέον ξεκάθαρα τα πράγματα. Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει οξύ οικονομικό πρόβλημα και κινδυνεύει από την ΟΥΕΦΑ. Χρειαζόμαστε αυτή την απόφαση για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε», ενώ παρουσιάστηκε και το ισχυρό «χαρτί» που έχει στα χέρια του ο Χάρης Οικονομόπουλος και δεν είναι άλλο από τα στοιχεία του ΣΔΟΕ.

 

Πλέον, μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη, η κάθε πλευρά θα πρέπει να καταθέσει ένα υπόμνημα, μαζί με έναν μάρτυρα και εν συνεχεία να περιμένουν την απόφαση του δικαστηρίου.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply