Connect with us

4ος Όμιλος

Έβγαλε αντίδραση ο Ιωνικός που υπέταξε τον Εθνικό στη Νεάπολη (4-1), ξεφεύγοντας από τον Εργοτέλη

Published

on

Λίγοι ήταν εκείνοι που περίμεναν ότι στο ντέρμπι με τον Εθνικό, ο Ιωνικός θα έβγαζε τέτοια αντίδραση μετά την ήττα και την εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Εργοτέλη. Παρ’ όλα αυτά το συγκρότημα του Ηλία Καλοπήτα πάτησε τέρμα το.. γκάζι και έχοντας σε εξαιρετική ημέρα όλους τους ποδοσφαιριστές επικράτησε με 4-1 των ‘κυανόλευκων’ που γνώρισαν την πρώτη τους ήττα το 2017.

Οι ‘μπλε’ εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την ισοπαλία του Εργοτέλη και αφού κέρδισαν κατά κράτος τους αντιπάλους τους ξέφυγαν από το βασικό τους συνδιεκδικητή με δυο βαθμούς.

Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 4′ ο Καμαρά πάσαρε στο Σαπαλίδη και ο τελευταίος με σουτ έκανε το 1-0. Ο Ιωνικός είχε την υπεροχή στο α’ μέρος και κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του στο 40′ με τον Καραλή, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την πάσα του Σαπαλίδη.

Στο 56′ ο πρώην επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα όπλισε ξανά βρίσκοντας δίχτυα για τρίτη φορά ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 3-0

Η είσοδος του Κομνηνού προσέδωσε φρεσκάδα στον Εθνικό, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν με τον πρώτο στο 75′ σε 3-1.

Στο 83′ ο Γιώργος Κρητικός βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Ηλίας Καλοπήτας) Παναγόπουλος, Ζαφειρίδης, Μεϊμάρογλου (80′ λ.ρ. Βουρλούμης), Κρητικός, Ασάνοβιτς, Μαρής, Σιμιτσής, Πέεφ, Καραλής (83′ Κυριακίδης), Σαπαλίδης (71′ Μάνιας), Καμαρά.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Θύμιος Γεωργούλης) Βουτσινάς, Στασινός, Γερόλυμος, Πεχλιβανίδης, Βενέτης, Μαρτίνος (82′ Πίσσας), Λεωνιδόπουλος, Σώπασης (51′ Κομνηνός), Παυλάκης, Χατζησάββας, Ντούλιας (61′ Φωτιάδης).