Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Έβαλε φωτιά στη κορυφή ο Άγιος Ιερόθεος

Published

on

Μεγάλο διπλό στην Αργυρούπολη επί της τοπικής ομάδας με 1-0 πανηγύρισε ο Άγιος Ιερόθεος και έβαλε φωτιά στη κορυφή. Οι κιτρινόμαυροι έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους και μόλις στο 10′ ο Μπερτσιάς έστειλε με σουτ τη μπάλα στο δοκάρι. Στο 23′ είχαμε τη φάση που στιγμάτισε τον αγώνα με τον Άγγελο Χιόνη να αποχωρεί τραυματίας έπειτα από σύγκρουση και τις πρώτες εκτιμήσεις να αναφέρουν για ρήξη μηνίσκου. Ο τραυματισμός του νεαρού μπακ σε συνδυασμό με τη κακή μέρα των γηπεδούχων έδωσε την ευκαιρία στον Κακλαμάνο να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά στο 52′ έπειτα από σέντρα του Κολλιάκου, χαρίζοντας έτσι στους Περιστεριώτες μια άτυπη ”ρεβάνς” για το 3-2 του πρώτου γύρου. Παρόλα αυτά, οι πορτοκαλί παρέμειναν πρώτοι αφού το Αιγάλεω στραβοπάτησε εντός με τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου.

Αργυρούπολη (Β.Λεβέντης): Λεβέντης, Χιόνης (24′ λ.τρ. Παπαντωνάκης Ν.), Μπουσουλόπουλος, Παπαντωνάκης Ε., Δρακοντίδης, Ντούβλης, Λεβέντης Δ., Υφαντής, Μένταυλος (57′ Γιαννακούλας), Κοκκινέλης, Τσάκαλος (3′ Στεφανιδάκης).

Αγ.Ιερόθεος (Ι.Σταυριανός): Τσουκαλάς, Μίχος (72′ Λουκάκης), Κολλιάκος, Βατίστας, Μπιρμπίλι, Κουμπούλης, Μπερτσιάς, Χατζηπαναγιώτης, Νιζάμης, Κακλαμάνος (67′ λ.τρ. Γεωργίου), Πανούσης (80′ Κρεμμύδας).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply