Connect with us

stoplekto

Έβαλε τέλος στην γκίνια ο Παπάγος

Published

on

Με τον καλύτερο τρόπο αποχαιρέτησε ο Παπάγος τον ‘γκαντεμιασμένο’ Νοέμβρη επικρατώντας της Αρμενικής 1-0 στο Χολαργού Β’. Έτσι, οι ‘Στρατηγοί’ επέστρεψαν στις νίκες έπειτα από δύο ισοπαλίες και αριθμούν, πλέον, 20 βαθμούς στην τρίτη θέση πίσω από Πετράλωνα και Δάφνη που έχουν 23. Αντίθετα, οι ‘Αρμένιοι’ κόντραραν όσο μπορούσαν τον αντίπαλο, αλλά ηττήθηκαν για τέταρτη φορά φέτος και έχουν 10 βαθμούς στην 13η θέση. Το συγκρότημα του Γιάννη Σιλεβίστα απώλεσε αρκετές ευκαιρίες, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, με τους Αναστασίου-Κολοβό-Κουτσοβέλη-Χατζή-Βουλτσίδη. Τελικά, πήρε το τρίποντο με τέρμα του Κουτσοβέλη στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ύστερα από συνδυασμό των Λιούκα και Χατζή για το τελικό 1-0.

Διαιτητές: Ρεσίτης Σ., Αθανασίου Γ., Μαρουλής Σ.

Παπάγος (Γιάννης Σιλεβίστας): Κοραχάης, Αλεξιάδης, Κοντογιάννης (46′ Ρέτζο), Αναστασίου, Παπαδόπουλος, Λιούκας, Μιχαλόπουλος (46′ Βουλτσίδης), Χατζής (90′ Αναγνωστόπουλος), Κουτσοβέλης, Κολοβός, Μπράτσι.

Αρμενική (Δημήτρης Αμπαριάν): Χρηστίδης, Δράκος (20′ Τιτογιάν), Σιαδήμας (46′ Γκλίνι), Σκούρλας, Κανέλλος, Κουτής, Βερυκοκίδης (60′ Νικολαΐδης), Μωχαμέτη, Παναγόπουλος, Ρισβάς, Κάρκος.