Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Έβαλε δύσκολα στον Θρίαμβο το Παλαιό Φάληρο

Published

on

Στον Υμηττό ο Θρίαμβος Αθηνών υποδέχτηκε το Παλαιό Φάληρο που απέσπασε δίκαιη ισοπαλία με 2-2. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν τα προηγηθούν στο 25′ όταν ο Παπαχρηστόπουλος έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Νικηφοράκης με προβολή πέτυχε το 1-0. Στο αμέσως επόμενο δεκάλεπτο η κάθε ομάδα είχε από ένα δοκάρι με τους Χατζηναθαναήλ στο 29′ και Μοσεσβίλι στο 36′ με αποτέλεσμα το ημίχρονο να κλείνει στο 0-1. Στο δεύτερο μέρος ήρθε η ισοφάριση για τους γηπεδούχους από ωραία κεφαλιά του Σαλαπάτα στο 73′ αλλά δύο λεπτά αργότερα ο Ντεκίδης έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους κυανέρυθρους έπειτα από ωραία συνεργασία με τον Μοσεσβίλι. Το τελικό 2-2 σφράγισε στο 81′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Συμεωνίδης και έτσι έδωσε βαθμό στον Θρίαμβο που διανύει περίοδο αγωνιστικής κρίσης. Αντίθετα, αρκετά καλή εμφάνιση για τους φιλοξενούμενους.

Διαιτητές: Ευθυμίου, Γιαννουγλίδης, Αθανασίου.

Θρίαμβος (Μανώλης Καπίρης): Παπαχρηστόπουλος, Ζαχαρόπουλος (67′ Συμεωνίδης), Κατσορίδας, Ζαγκλής, Θεμελίδης Δ., Χατζίου (60′ Μαντακίδης Π.), Παππάς (79′ λ.τρ. Τοροσιάδης), Λιόσης, Σαλαπάτας, Χατζηναθαναήλ, Μαστρογιάννης.

Π.Φάληρο (Κώστας Μανταδάκης): Σαραντίδης, Καλογερόπουλος, Σφενδύλης, Νικηφοράκης, Τσάφος, Φραγκάκος (46′ Γερακάρης), Σακελλαρίου, Ντεκίδης, Μοσεσβίλι (79′ Γκολεμάι), Κέντρος (62′ Καραγιάννης), Μαρούσης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply