Connect with us

stoplekto

Άψογα όλα στη Γ.Σ. της ΕΠΣΔΑ (φωτο)

Published

on

Όλα κύλησαν ομαλότατα στην Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμοιυ Ασπροπύργου .

Τόσο ο οικονομικός όσο και ο διοικητικός απολογισμός εγκρίθηκαν ομόφωνα από το σώμα .

Παραβρέθηκαν 25 σωματεία ενώ τρία ακόμα ( Λαμπερή, Ειδυλλιακός, Άγιοι Ανάργυροι) δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν λόγω ανωτέρας βίας. Πέρασαν όμως χθες το πρωί από τα γραφεία της ΕΠΣΔΑ και υπέγραψαν.

Απόντες ήταν οι Ακράτητος , Κριός, Νέα Πέραμος , Μεγαρικός , ερασιτέχνης Πανελευσινιακός.

Της Γεν. Συνέλευσης προήδρευσε ο πρόεδρος της Ένωσης Μιχάλης Τζανόπουλος ενώ γραμματείς ήταν ο Χρήστος Παππούς ( Εθνικός Πανοράματος) Δέσποινα Βλαχαντώνη( Ίκαρος Νεοκτίστων ) Ματίνα Κοντορέση( Θρασύβουλος)

Τον οικονομικό απολογισμό έκανε ο ταμίας Ηλίας Μήνος και τον διοικητικό ο πρόεδρος Μιχάλης Τζανόπουλος που έδωσε ιδιαίτερο βάρος στην ομιλία του για τις Μικτές και τα πρωταθλήματα υποδομών

Την έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής διάβασε ο Χαράλαμπος Ασλανίδης.

Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ασπροπύργου Νίκος Μελετίου , αντιδήμαρχος Λιοσίων – Φυλής Δημήτρης Καμπόλης που απηύθυναν χαιρετισμό ,και ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Ασπροπύργου Αντώνης Κοναξής.

Κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου αδικοχαμένου Γιώργου Τσόκα από τα ιδρυτικά στελέχη της ΕΠΣΔΑ  που επί 12 χρόνια διετέλεσε Γενικός Γραμματέας της Ένωσης.