Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς Χαραυγιακός και Άρης Πετρούπολης

Published

on

Σε ένα χορταστικό, από άποψης θεάματος παιχνίδι, Χαραυγιακός και Άρης Πετρούπολης στο β’ ημιτελικό για το Κύπελλο ΕΠΣΑ έμειναν στο 2-2 αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς για την ομάδα που θα… κλείσει μια θέση στο μεγάλο τελικό του θεσμού.

Το ματς είχε αρκετά καλό ρυθμό με τους γηπεδούχους να δείχνουν βελτίωση, αλλά και τον Αρή να εμφανίζεται διαβασμένος κλείνοντας αρκετά καλά τους χώρους στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα παρά τις απουσίες.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν και να.. παγώσουν το γήπεδο της Ηλιούπολης χάρις σε εκτέλεση φάουλ του συνήθη ύποπτου, Κυριαζή στο 15′, ωστόσο η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση.

Συγκεκριμενα στο 19′ ο Αναστασόπουλος κέρδισε πέναλτι το οποίο αμφισβητήθηκε από τους ‘νεοφώτιστους’, με τον παθών να ευστοχεί γραφοντας το 1-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο 51′ με φοβερή ενέργεια του Κουντουριώτη έγινε το 2-1 για τον Χαραυγιακό, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι με τον Κυριαζή μετά από μαρκάρισμα του Ζαρίφη, με τον Παούρη να κάνει το τελικό 2-2 στις καθυστερήσεις.

Ο Χαραυγιακός είχε την ευκαιρία να κάνει το 3-1 με τον Τουγουντζόγλου στο 60′ όμως το σουτ του τελευταίου κατέληξε στο δοκάρι.

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης) Χαρίσης, Ζαρίφης, Ράμμος, Βαζούκης, Μπιρμπιλής, Κωνσταντόπουλος, Κουντουριώτης, Φωστέρης (87′ Μακρυγιάννης), Τουγουντζόγλου, Αναστασόπουλος, Ζήσης (73′ Κωνσταντίνου).

ΑΡΗΣ (Αλέξης Γκλεγκλές): Τζαφάι, Λάππας, Μπουφίδης, Βασιλάκος, Λάλα, Γεωργίου, Νίκολι (80′ Παναγιωτίδης), Παούρης, Ζούκας, Κυριαζής, Τσάτσα.