Connect with us

stoplekto

Άτταλος Νέας Περάμου- Ηρακλής Ελευσίνας 5-3

Published

on

Ο Άτταλος Νέας Περάμου θριάμβευσε με 5-3 στο ντέρμπι επί του Ηρακλής Ελευσίνας και επέστρεψε εντυπωσιακά στις νίκες.

Και όμως τα πράγματα δεν ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο για τους γηπεδούχους, καθώς ο Ηρακλής μπήκε «αγριεμένος» στο ματς και προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο δεκάλεπτο με γκολ των  Γεωργιάδη(1’) και Πατσιονίδη Κ.(8’). Όμως ο Άτταλος γύρισε το ματς μέχρι το τέλος του ημιχρόνου χάρη στα τέρματα των Κάτσου Γ.(14’ αυτογκόλ) και Μπαγδάτογλου(15’, 45’).

Με την έναρξη της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 3-3 με τον  Πατσιονίδης Β.(47’), για να αναλάβει στη συνέχεια δράση για τον Άτταλο ο Μαριόλης Ν, που με δυο δικά του γκολ στο 64’ και στο 92’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι στο 64’ έμειναν με δέκα λόγω αποβολής του Πατσιονίδη Β.  Για εξύβριση.

Ο Ηρακλής έχει παράπονα από τη διαιτησία του Δημητρόπουλου. Στο γκολ του 4-3 στο 64’ διαμαρτύρεται ότι είχαν προηγηθεί δύο επιθετικά φάουλ.

ΑΤΤΑΛΟΣ:  Μουκέας, Χωραβάτης, Παπαδόπουλος(81’ Πλαβούκος), Γαλανός, Μαριόλης Γ., Ασλανίδης, Μπαγδάτογλου(58′ Κοντόσταυλος), Καλαϊτζίδης(64’ Καμαρά), Μαριόλης Ν., Στρατιδάκης, Χριστοδουλίδης(72’ Απαζίδης).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Τζωτζινάκης, Τζαφέρης(60’ Πέππας Α.), Κάτσος Γ., Πατσιονίδης Β., Σκαμαντζούρας, Πατσιονλιδης Κ., Γκόρος, Κόρμαλης(72΄Κατσάφαρος), Γεωργιάδης, Κώνστας(62’ Μουράτι), Τσεβάς.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply