Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Άσφαιροι οι Άγιοι Ανάργυροι και η Δόξα Βύρωνος

Published

on

Ισόπαλοι δίχως τέρματα στους Αγίους Αναργύρους η τοπική Ένωση και η Δόξα Βύρωνος. Οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα βγάζοντας αρκετό πάθος στο αγωνιστικό χώρο, όμως οι φάσεις ήταν λιγοστές και μοιραία το 0-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα. Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα, η Δόξα βρίσκεται έκτη έχοντας 31 βαθμούς, τρεις περισσότερους από το ένατο συγκρότημα του Δημήτρη Καλύκα.

Στην εικόνα του παιχνιδιού, από ένα ημίχρονο οι δύο ομάδες. Αρχικά, στο πρώτο οι ‘κυανόλευκοι’ είχαν την κατοχή, αλλά μόνο μια καλή φάση σε σουτ του Ντεμάι. Στα υπόλοιπα 45 λεπτά, οι ‘κυανέρυθροι’ πήραν τον έλεγχο, δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για γκολ σε 2-3 περιπτώσεις, όμως δεν δημιούργησαν κλασσική ευκαιρία. Μάλιστα στο 60′, ο Χρόνης λίγο έλειψε να αιφνιδιάσει με σέντρα-σουτ τον Στράτο Βακερλή, αλλά ο ταλαντούχος πορτιέρο παραχώρησε κόρνερ.

Διαιτητές: Μαχαίρας Ε., Κορωνιός Κ., Αργυρός Π.

Ένωση (Δημήτρης Καλύκας): Σαράντης, Γεωργίου, Λώλο, Μυστρίδης (46′ λ.τρ. Τούρλας), Χρόνης, Κοκότης, Μυλόβας (46′ Τσιάνος), Τσίμος (75′ Μπόσιος), Στραβοκέφαλος, Πλεξίδας, Βυζανιάρης.

Δόξα (Λ. Ρόππας – Δ. Ζυγούρης): Βακερλής Στρ., Χαλβατζής, Λιόνας, Βακερλής Π., Γκουντελίτσας, Κουντού, Ντεμάι (41′ λ.τρ. Κασσιανός), Ρόππας, Γκούγκας, Παρασκευόπουλος (92′ Βιέννας), Πλούμης (77′ Κοτόφ).