Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

ΆΟ Άνοιξης – Μάχη Μαραθώνα 1-1

Published

on

Μόνο νικητή δεν είχε η σημερινή αναμέτρηση του ΑΟ Άνοιξης με τη Μάχη Μαραθώνα, για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣΑΝΑ. Το ματς είχε δυο γκολ, αρκετές καλές φάσεις και τέσσερα δοκάρια για το τελικό 1-1 ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Στο 9΄ο ΑΟ Άνοιξης ευτύχησε να προηγηθεί με τον Ιωσήπου αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 46’ ένα δυνατό σουτ του Δαρζέντα έξω από την περιοχή ανάγκασε τον Παππά σε μια εκπληκτική απόκρουση, ενώ στην επαναφορά το πλασέ του Κωβαίου κατέληξε άουτ.

Το σκορ άνοιξε στο 51’ με σουτ του Παπαδόπουλου, μέσα από την περιοχή του Μανουσάκη. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο Κωβαίος βγήκε τετ-α-τετ με τον Παππά αλλά το πλασέ που έκανε χτύπησε στο δοκάρι. Στο 78’ η Μάχη «απάντησε» στα δοκάρια με πλασέ του Παπαδόπουλου, ενώ στο 84’ πάλι ο Κωβαίος, για τον ΑΟ Άνοιξης τράνταξε το δοκάρι του Παππά με το σουτ που επιχείρησε.

Στο 87’ ο ίδιος παίκτης έφερε το ματς στα ίσα, μετά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, από ανατροπή του μέσα στην περιοχή της Μάχης. Ο ΑΟ Άνοιξης έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει το τρίποντο όταν η κεφαλιά του Δρακοπούλου στο 90’ σταμάτησε κι αυτή στο δοκάρι!

 

Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗΣ: Μανουσάκης, Τρακάκης, Ζαχαρόπουλος (46’ Κολώτας), Ιωσήπου, Δρόσος, Δρακόπουλος, Μιχαηλίδης (58’ Αλί), Κυριάκης (76’ Γεωργούσης), Δαρζέντας, Κωβαίος, Osmanai.

Α.Π.Ο. ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ: Παππάς, Σιδέρης, Σένε (46’ Φλώρος), Βουσούλας, Μακρόπουλος, Καραλής, Καπράλος, Νταή, Παρούσος, Μίχας (74’ Καρακοζίδης), Παπαδόπουλος (73’ Σελεμάι)