Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Άμιλλα Περιστερίου-Καματερό 0-1

Published

on

Μπορεί να ζορίστηκε να καταβάλει την αντίσταση της Άμιλλας Περιστερίου που έδειξε καλά στοιχεία μετά το γκολ που σημείωσε ο Ηλίας Παναγιωτόπουλος ωστόσο στο τέλος πανηγύρισε την απόκτηση των τριών βαθμών της νίκης που στο σημείο που βρίσκεται το πρωτάθλημα είναι βαθμοί χρυσάφι.
Οι παίκτες του Νίκου Κουνάδη επέβαλαν το ρυθμό από το πρώτο λεπτό χωρίς  όμως να φέρουν σε δύσκολη θέση τους γηπεδούχους. Αντίθετα οι παίκτες της Άμιλλας παρά την πίεση στο α΄ ημίχρονο κατέγραψαν τρείς καλές στιγμές για να σημειώσουν γκολ.

Στο 8΄ ο Χάλαρης επωφελήθηκε ενός ελευθέρου χτυπήματος, με την μπάλα να φτάνει λίγο έξω από το ημικύκλιο αλλά το ψηλοκρεμαστό πλασέ του να φεύγει λίγο άουτ.

Στο 29΄ ο ίδιος παίκτης σούταρε από την γωνία της μικρής περιοχής με την μπάλα να κοντράρει πάνω στον Παναγιωτόπουλο και να φεύγει κόρνερ.

Στο 38΄ο Χρόνης είχε ένα διαγώνιο σουτ με την μπάλα φεύγει δίπλα από το δοκάρι του Κυρίου.

Στην επανάληψη η ομάδα του Καματερού μπόρεσε να πετύχει γκολ σε μια στημένη φάση όταν από κόρνερ του Τσιργιώτη, ο Παναγιωτόπουλος σηκώθηκε ψηλά και με κεφαλιά έγραψε το 1-0 που έμελλε να είναι και το χρυσό γκολ της συνάντησης.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν πιο δυναμικά μετά το γκολ του Καματερού πιέζοντας καταστάσεις και χάνοντας μια καλή φάση με τον Χρόνη στο 62΄ που έστειλε και πάλι την μπάλα με σουτ δίπλα από το τέρμα του Κυρίου.

Στο 83΄ο Τσοπανίδης με σουτ από  καλή θέση έστειλε την μπάλα άουτ. Ενώ την ίδια κατάληψη είχε και το χτύπημα φάουλ του Σωτηρόπουλου στο 87΄ από το ημικύκλιο της περιοχής. Καλη προσπάθεια για γκολ είχε ο Παναγιωτόπουλος στο 92΄ που σούταρε από μακριά βλέποντας τον τερματοφύλακα εκτός θέσης.

ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡ.: Καλαμάρης, Δούμας (87΄ Χήρας), Χάλαρης, Ασημακόπουλος, Σώκος, Δήμου, Κλαυδιανός (56΄ Κακαράκης), Μωραίτης, Λάμπρου, Χρόνης (64΄ Μπιστογιάννης), Δάφνης (72΄ Χρυσαφίδης)

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Κυρίου, Κανακάρης, Τσιριγώτης, Μπίμπιζας, Χαβέλλας (72΄ Λιάπης), Παππάς Γ., Λουβερδής, Παναγιωτόπουλος, Σαχσανίδης (64΄  Τσοπανίδης), Χαιρετάκης (56΄ Τσιργιώτης), Σωτηρόπουλος (88΄Παππάς Κ.)